Carmen Avram: „E foarte posibil ca acest Dincă să se fi încurcat în victime”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Carmen Avram e de părere că Gheorghe Dincă trebuie să fie interogat așa cum trebuie ca să nu-și mai bată joc de familiile victimelor. 

„Referitor la descoperirea de acum, e foarte posibil ca acest Dincă să se fi încurcat în victime. Am înțeles că sunt doar oseminte acolo și e puțin mai greu să găsești oseminte după trei luni de la decesul cuiva. Cred că acest om va continua să-și bată joc de toată lumea și de suferința acestor oameni până când cineva nu va lua decizia să facă ceva decent în această situație, și anume să-l interogheze așa cum trebuie pe acest om.

Citește și DIICOT: Dincă a declarat că a UCIS-O pe Luiza în aceeași zi în care a răpit-o. A ars-o în același butoi ca și pe Alexandra

Adevărul trebuie scos la iveală. Dacă nu-l scoatem acum, se vor întâmpla din nou situații cumplite care ne vor lovi periodic, de care ne vom mira cum e posibil, fără să ne gândim că atunci când s-a întâmplat ceva nu am reparat, cum nu am reparat nici după Apuseni", a declarat Carmen Avram la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel