Care sunt regulile ruletei?

Editor Team |
Data publicării:

Ruleta este un joc jucat cu o roată de mari dimensiuni care include fie 37, fie 38 de buzunare. Aceste opriri sunt numerotate de la 0 la 36, ​​în timp ce varianta americană include și un buzunar 00. Toate buzunarele sunt colorate; iar cele cu zero sunt verzi, în timp ce celelalte numere sunt împărțite egal între 18 buzunare de culoare roșie și 18 de culoare neagră.

Dealerul rotește o minge pe marginea din exteriorul roții, care va cădea în cele din urmă într-unul dintre buzunarele numerotate. Obiectivul jucătorului este să poată ghici în avans unde va ateriza mingea. Până când dealerul începe rotirea, participanții la jocuri ruletă au posibilitatea să plaseze pariuri în jurul mesei. Jucătorii pot paria pe numere individuale sau pe orice combinație de numere.

Odată ce mingea cade într-un buzunar și rămâne acolo, dealerul va striga numărul câștigător, precum și culoarea buzunarului în care a aterizat. Markerii sunt de obicei folosiți pentru a proteja pariurile câștigătoare, după care toate pariurile pierdute sunt eliminate de pe masă. Dealerul va plăti toate pariurile câștigătoare ale jucătorilor și, odată ce toate plățile sunt finalizate, jucătorii plasează pariui pentru următoarea rotire.

Modul în care alegeți să jucați la ruletă va depinde de o serie de factori. Dacă jucați într-un cazinou tradițional, există numeroase zone de pariuri în care vă puteți poziționa jetoanele. Ce vă constrânge este cantitatea de jetoane pe care le plasați și spațiul disponibil; atunci când sunt mai mulți jucători participanți la joc, poate fi o luptă să găsiți spațiul fizica pentru a plasa jetoanele. Sunteți scutit de toate aceste dificultăți atunci când jucați la un cazinou online.

Există două tipuri de pariuri pe care le puteți plasa la ruletă: în interior și în exterior. Pariurile din exterior au șanse mai mari de succes, deoarece cotele sunt aproape de 50/50, în timp ce pariurile din interior au cote mai mari, dar și riscuri mai mari.

Alte pariuri pe care le-ați putea plasa sunt prima duzină, a doua duzină sau a treia duzină, care oferă cote de 2 la 1 La fel se oferă și pentru prima coloană, a doua coloană, a treia coloană. Six Line reprezintă orice șase numere din două rânduri, Colțul reprezintă orice patru numere dintr-un bloc și Strada înseamnă orice trei numere orizontale. Coșul este 0, 1, 2 sau 0, 2, 3. Split înseamnă orice două numere pe verticală sau orizontală, cota fiind de 17 la 1. În cazul Straight Up, pariați pe un singur număr, dar veți fi recompensat cu cea mai frumoasă cotă dintre toate – 35 la 1.

Cazinoul trebuie să rețină cota parte din câștiguri, iar acea împărțire vine când mingea aterizează pe zero. La ruleta americană, există două zerouri cu care trebuie să vă luptați. La ruleta europeană, pe de altă parte, denumită uneori și ruletă franceză, nu se pierde automat când mingea ajunge pe zero: în schimb, mingea este clasificată ca fiind „în închisoare” și pariul făcut rămâne valabil pentru o altă rotire. Dacă acesta nu reușește să câștige, jetoanele merg la cazinou. Cazinoul ar putea profita atunci când mingea aterizează pe zero sau dublu zero, dar jucătorilor li se permite totuși să parieze pe această poziție.

Dacă sunteți reticent la riscuri, sau cel puțin nu vreți să vă asumați riscuri prea mari, este normal să evitați pariurile interne, deoarece acestea au cele mai mici șanse de succes. Deși nu trebuie să memorați cotele și numele pariurilor pentru a avea succes la ruletă, este bine să aveți o idee aproximativă despre rentabilitatea dvs. aproximativă la fiecare joc. Nu plasați pur și simplu pariuri sperând la câștig, controlați strategia și faceți ca fiecare rotire să conteze. Dacă reușiți să găsiți strategia corectă, recompensele pot fi substanțiale și acumulați multă experiență în joc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel