Caramitru: "Planul lui Dragnea de a da foc României"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Andrei Caramitru spune că Liviu Dragnea are un plan bine pus la punct de a "da foc României". Potrivit acestuia, liderul PSD încearcă să boicoteze referendumul. 

PLANUL LUI DRAGNEA DE A DA FOC ROMANIEI. PUTEM SA ÎL OPRIM DOAR DACĂ VOTAM MASIV

Planul nebunului din Teleorman devine clar. Știe că țara e împotriva lui și ca, probabil, va fi condamnat luni. Are însă de partea lui mafia, interlopii și MAI-ul. Care este planul, pe puncte?

1. încearcă blocarea votului la referendum prin presiune pe oamenii dependenti de PSD/ALDE. Cine va lua buletinele pentru referendum (deci nu boicotează) este înscris in foile din secție. Angajații de la stat și cei dependenti de PSD de la sate vor fi sub o presiune maximă să boicoteze

2. Singurul sondaj de la 21:00 Duminică va fi dat de oamenii lui de casă, Pieleanu și Buble. Care vor anunța probabil, fară nici o bază, eșecul referendumului si un scor mare pentru PSD

3. Imediat după, Dragnea își anunță victoria și candidatura pentru Cotroceni

4. Până dimineața, partidele de opoziție vor veni cu numărătoarea corectă, însă Dragnea va spune că statul paralel a fraudat alegerile si ca vrea sa îl aresteze ca sa nu ajungă Presedinte

5. Dacă rezultatele nu ii convin dar sunt la limită, le va contesta și e posibil ca AEP/CCR să ii dea dreptate (la fel cum s-a întâmplat in Istanbul, in Chișinău sau ieri cu inițiativa cetățenească Oameni Noi la CCR). Dacă lumea protestează masiv - Jandarmeria va interveni dur sa oprească orice mișcare de stradă (nu degeaba le-au mărit bugetul de armament de 3 ori in 2019)

6. Dacă va fi condamnat luni, va scoate zeci de mii de “suporteri” și interlopi sa îl protejeze, sa nu fie arestat (MAI este controlat de Carmen Dan - care va tergiversa ordinul de arest). Ne va spune că e o lovitură de stat prin care se încearcă scoaterea lui din cursa pentru Prezidențiale. Țara va fi in flăcări

7. Dacă judecătorii cedează psihic și nu îl condamnă luni, va acuza pe toată lumea oricum de lovitura de stat, de trădare etc - si - prin presiune si amenințări directe - își va consolida și mai mult puterea și își va lansa campania spre Prezidențiale, din postura de victimă.

 

Totul depinde de prezența la vot

 

Cum putem opri nebunia asta? Doar prin vot. Dacă spre 3-4pm Duminică prezenta la vot va fi foarte mare (merge spre peste 50%) - nimeni nu va mai respecta planul de mai sus, sondajul lui Pieleanu va fi corect și toți din jurul lui Dragnea vor dispărea pana seara. Probabil va fi lăsat singur sa anunțe niște nebunii pe care nu le va mai crede nimeni, in timp ce zeci de mii de oameni se vor bucura de rezultat in Piața Victoriei.

Depinde doar de noi - trebuie ACUM sa începeți sa va sunați prietenii, colegii, familia, vecinii și sa va asigurați ca vor veni la vot Duminică. Este o zi istorică - sau reușim sau cădem in beznă", a scris Andrei Caramitru pe pagina de facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel