Cântăreaţă româncă, moartă într-un accident rutier. Avea doar 22 de ani - Video

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
denisa_gog
denisa_gog

Un grav accident rutier a avut loc joi după-amiază în localitatea Dumbrăviţa, aflată la marginea Timişoarei. În accident şi-a pierdut viaţa Denisa Gog, o tânără de 22 de ani din Dumbrăviţa, solistă şi dansatoare la ansamblul folcloric din localitate.

Potrivit unui apropiat al Denisei, accidentul a avut loc la scurt timp după ce tânăra a plecat cu maşina de acasă. Accidentul a fost provocat de un tânăr care conducea o autoutilitară şi nu a acordat prioritate de trecere într-o intersecţie. „Un tânăr de 22 de ani a condus o autoutilitară pe strada Ghioceilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani care se deplasat pe strada Mozart. În urma impactului, tânăra de 22 de ani a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Potrivit profilului său de Facebook, dar şi unor înregistrări de pe Youtube, Denisa era foarte pasionată de dansuri şi de muzica populară. Într-un interviu din 2019, la postul local de televiziune, Dumbrăviţa TV, Denisa declara că pasiunea pentru folclor e moştenită din familie. „Arta dansului pentru mine a fost ceva insfulat de la părinţi, de la bunici. Tot neamul meu a fost de dansatori sau cântăreţi, scrie adevarul.ro.

 La 14 ani am început în Ansamblul Timişul. De când mă ştiu, eram la dans. Mi s-a insuflat această plăcere. Am simţit nevoia să fac asta. Pe partea cu cântatul, am avut susţinere maximă şi merg înainte”, declara Denisa Gog în interviul de la Dumbrăviţa TV. Vestea morţii Denisei a căzut ca un trăsnet pentru cei care au cunoscut-o. 


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel