Candidat PSD la prezidențiale. Firea: Nu aruncăm un IEPURE

Narcis Popa |
Data publicării:

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a afirmat că nu ar fi sub nicio formă de acord ca PSD să arunce „un iepure” în cursa prezidențială sau un candidat fără șanse. Întrebată dacă nu exclude o candidatură, aceasta a spus că nu știe momentan și nu poate anticipa.

„Eu nu am fost certată cu pesediştii sau cu PSD. Sunt membru PSD, chiar dacă am fost dată afară la un moment dat din toate funcţiile politice. Sunt membru PSD şi îmi doresc un candidat PSD la alegerile prezidenţiale, pe care îl voi susţine din tot sufletul. Sub nicio formă nu aş fi de acord ca PSD să arunce un «iepure» în cursa prezidenţială sau un candidat fără şanse, care să facă uşoară lupta candidaţilor de pe dreapta”, a declarat Gabriela Firea joi, la Antena 3.

Chestionată dacă nu exclude o candidatură la prezidenţiale, edilul general al Capitalei a răspuns: „Nu știu momentan. Nu putem anticipa, doar vă spun că voi face aceste clarificări săptămâna viitoare”.

Ea a adăugat că va comunica intențiile ei către mass-media în ceea ce privește palierul politic și administrativ.

„Săptămâna viitoare îmi reiau activitatea, atât la primărie, cât şi activitatea politică, şi voi organiza o întâlnire cu presa şi voi comunica intenţiile mele pe toate palierele, atât politic, cât şi administrativ. Îmi voi asuma acele decizii pe care le voi lua, așa cum am făcut-o de fiecare dată”, a conchis Firea.

Liderul PSD Slatina, Emil Moț, crede că social-democrații nu ar trebui să mai piardă timpul cu „experimente și încercări”, ci să maximizeze cea mai bună variantă, care este, în opinia sa, Gabriela Firea. „Să o convingem să candideze”, spune primarul Slatinei.

Viorica Dăncilă a spus, joi la DC News, că dacă PSD îi va solicita să candideze la alegerile prezidențiale, va accepta ce spune formațiunea și nu va da înapoi. Ea a menționat însă că opțiunea sa este să meargă în spatele altui candidat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel