Viorica Dăncilă, SCANDAL cu Tăriceanu: "Îi previn pe cei din PSD. E RĂZBOI împotriva noastră"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Este scandal imens între Călin Popescu Tăriceanu și Viorica Dăncilă. Mărul discordiei este reprezentat de Teodor Meleșcanu. 

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că Teodor Meleșcanu va fi exclus din ALDE dacă va accepta funcția de președinte al Senatului pe care i-a oferit-o Viorica Dăncilă.

"Propunerea ALDE pentru postul de președinte al Senatului este Iani Popa. Am decis în cadrul ALDE ca în cazul în care un alt membru al partidului acceptă o funcție publică să fie exclus din Partid. Teodor Meleșcanu și-a cerut scuze pentru situația creată. Am stabilit să rămânem în relații bune cu cei din PSD după ruperea coaliției, dar ce face PSD este inacceptabil. Îi previn pe cei din PSD:  încercările de racolare ale parlamentarilor ALDE arată că au declansat un război împotriva noastră. Noi nu vom întoarce celălalt obraz. Dacă PSD va continua cu o atitudine agresivă, căile de comunicare vor fi închise" a spus Călin Popescu Tăriceanu în urmă cu scurt timp.

Totodată, Tăriceanu a spus că nu a înțeles dacă Meleșcanu va accepta totuși propunerea de a fi președinte al Senatului, părăsind astfel ALDE.

"Vom aștepta să vedem decizia lui. Nici eu, nici colegii nu am înțeles ce va face," a mai spus liderul ALDE. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel