Câinele polițist de frontieră Nero a descoperit o comoară ascunsă într-un automobil de lux - Video

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Câinele polițist de frontieră Nero a descoperit o comoară ascunsă într-un automobil de lux
Câinele polițist de frontieră Nero a descoperit o comoară ascunsă într-un automobil de lux

În după-amiaza zilei de ieri, 20 aprilie, la punctul de trecere a frontierei Giurgiulești-Galați, pe sensul de ieșire din Republica Moldova, s-a prezentat un bărbat de 33 de ani, cu dublă cetățenie, română și moldovenească. Acesta se afla la volanul unui autoturism de model Lexus, înmatriculat în Irlanda.

La efectuarea controlului, polițiștii de frontieră moldoveni au sesizat lucrătorii vamali că ar exista suspiciuni asupra autoturismului. În cadrul controlului, șoferul a semnat declarația pe proprie răspundere, comunicând că nu ar avea nimic de declarat.

Totuși, s-a decis aplicarea unui control suplimentar, la care a luat parte și câinele de serviciu al Poliției de Frontieră. Alertați de semnalul lui NERO, polițiștii de frontieră și vameșii au intervenit și în aripile laterale ale părții din față a caroseriei și sub bancheta din spate au fost depistate 419 pachete de țigări de marca Rotman.

Bărbatul, care este și posesorul legal al mijlocului de transport, a recunoscut că marfa îi aparține, declarând că intenționa să vândă țigările pe piața neagră din România. Oamenii legii au întocmit un proces verbal, iar întreaga cantitate de marfă a fost confiscată de către Serviciul Vamal. Autoturismul a fost indisponibilizat până la stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel