C.T. Popescu: "PSD, un Cernobîl. Nu Dragnea a făcut PSD, PSD-ul l-a făcut pe Dragnea"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a comparat PSD-ul cu accidentul nuclear de la Cernobîl, a cărei radiaţie persistă după zeci de ani şi transformă pe orcine intră în contact cu ea într-un "mutant". Jurnalistul mai susţine că indiferent cine ar fi fost la conducerea partidului, lucrurile ar fis taat la fel, PSD-ul fiind o formaţiune care îşi formează oamenii.

"PSD este un Cernobîl al politicii românești. În 1945 în politica românească s-a produs un accident nuclear ca acela de la Cernobîl. Şi, cum știți, urmările nu dispar vreme de ani și ani, zeci de ani, mii de ani. Mii de ani nu dispar urmările unui astfel de accident. (...) Ei, la Cernobîl, dacă intri în zona respectivă, ori mori, ori te transformi într-un mutant monstruos. Același lucru înseamnă PSD. 

Când ajunge un om în zona de radiaţie a PSD-ului sau în apropierea lui, vezi aliaţii de decenii ai PSD-ului, că a tot avut tovarăşi de drum, ca şi astăzi. Cum ajungi în zona de radiație a PSD-ului, vei fi cu siguranță transformat. Acolo este un cofraj radioactiv care te transformă într-un mutant. Toți cei pe care îi vedeți acolo fac parte din aceeași specie mutantă", a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

 

CTP: "PSD, un Cernobîl. PSD-ul l-a creat pe Dragnea"

 

Jurnalistul susţine că acelaşi lucru s-ar fi întâmplat, indiferent cine ar fi fost conducătorul partidului.

"PSD este un partid care nu evoluează, la fel ca radiația de la Cernobîl. Ea este persistentă peste ani, ani și ani. Oricare dintre momentele, de pildă, Năstase sau Ponta, ar fi putut să ducă la ceea ce s-a întâmplat în acești doi ani și jumătate sub Dragnea. Istoria, care are componenta ei haotică, așa cum demonstrează cercetătorii recenți, a făcut ca să nu câștige alegerile prezidențiale Adrian Năstase sau Victor Ponta.

Dacă le-ar fi câștigat, am fi văzut mai devreme cu niște ani. ceea ce am văzut acum. Pentru că asta nu a fost creația lui Dragnea. Nu Dragnea a creat PSD-ul, PSD-ul l-a creat pe Dragnea. Și întotdeauna, acest partid va produce astfel de mutanți. Este în natura lui interioară. Cofrajul ăsta în care toarnă pe oricine vine acolo. Asta este PSD. Ce se întâmplă acum, este normal. Se reface, vor reveni, până  în toamnă vom auzi discursurile aproape aceleaşi, ca pe vremea lui Dragnea", a mai spus jurnalistul, la acelaşi post de televiziune.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel