C.T.Popescu: "MOARTEA, cuvântul care revine sistematic în discursul domnului Dragnea"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a declarat că Liviu Dragnea folosește cuvântul "moartea" în majoritatea discurilor sale. Mai mult decât atât, gazetarul spune că niciun alt politician nu a ajuns la concluzia că Occidentul este împotriva României. 

"Dragnea este Adrian Năstase, Victor Ponta, nici măcar Nicolae Ceaușescu nu a ajuns la această concluzie la care a ajuns domnul Dragnea, conspirația totală a Occidentului împotriva României", a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24. 

Liviu Dragnea, aflat într-o vizită în județul Dolj a fost întrebat de jurnaliști care sunt concluziile achetei în cazul peștelui contaminat cu mercur. Liderul PSD, spune Cristian Tudor Popescu, folosește cuvântul "moartea" în majoritatea discursurilor sale. Nici de la acest subiect nu a făcut rabat. 

"Concluziile au cam apărut, sunt groznice. Adică în vestul Europei sunt ţări dezvoltate, cu toate măsurile de mediu pe care le-au luat poluează, poluează apele lor, şi acolo sunt şi peşti cu metale grele în ei. În pieţele din Occident nu se poate vinde aşa ceva, că e puşcărie curată. Şi au zis că românii sunt mai proşti şi hai să le dăm lor, că pot să moară şi românii şi copii", a declarat Liviu Dragnea.

"Observați din nou moartea, omorârea, crima, care revine sistematic în discursul domnului Dragnea. Pregătește acestă acuză pe care o aruncă dușmanilor săi și ai partidului că vor să îi omoare pe români, pe copii, pe Dragnea, pe PSD, pe toată lumea, sunt niște asasini, niște ucigași, pregătește o intervenție în forță a organelor aflate la dispoziția doamnei Postelnicu de la Interne", a mai spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel