C.T.P: "Dragnea vrea să revină. Pe Carmen Dan o controlează din pușcărie"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu consideră că Liviu Dragnea are oameni pe care "îi controlează din închisoare". Printre aceștia se numără și Carmen Dan, iar Vioricăi Dăncilă îi este frică, spune gazetarul. 

"Doamna Dăncilă, în cazul Meleșcanul are de ales între a fi cinstită cu sine și cu românii, de a fi premierul românilor, al României și nu al PSD-ului și nici al ALDE și al demite pe acest om. Dacă își face socoteli să se mențină cu orice preț acolo după cum se pare că i-a lăsat testamentar domnul Dragnea. Așa spune, că i-a cerut să rămână acolo, dacă se ține cu ghearele de scaunul ăsta de premier, atunci îl lasă pe domnul Meleșcanu acolo, Dar, v-am spus, pe termen lung oricum sfârșitul va fi același pentru ea.(...) Îl dă afară pe Meleșcanu. Bun, și? O să piardă susținerea ALDE, se face moțiune de cenzură și pică Guvernul. Bun, a picat Guvernul la moțiunea de cenzură. (...) Și iese cu fruntea sus (n.r-Viorica Dăncilă), s-a gândit la cetățeni, asta este. Îl ține pe Meleșcanu acolo (...) pierde, își compromite imaginea până nu se știe cât de jos.", a declara Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

"Carmen Dan este în mod clar influența lui Dragnea din pușcărie. Domnul Dragnea nu a abandonat niciun moment ideea să revină. La cât de paranoic s-a comportat în ultimele sale zile de libertate, mie îmi e foarte clar că nu a renunțat. Are în continuare oameni pe care îi poate controla și din pușcărie. Carmen Dan este un dintre ele, una dintre aceste persoane. Îi este frică Vioricăi Dăncilă, bineînțeles. De Carmen Dan îi e frică pentru că știe că este brațul înarmat al lui Liviu Dragnea.", a mai spus gazetarul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel