Bunicul Luizei Melencu: „Să-l întrebăm pe președinte cu ce drept a fost repus Popescu în drepturi”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Bunicul Luizei Melencu, fata dispărută de mai bine de 8 luni, a spus, joi, că vrea să-l întrebe pe președintele Klaus Iohannis cu ce drept a fost repus procurorul Cristian Popescu în drepturi.

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, a spus că vineri vrea să îl întrebe pe președintele Iohannis, la întâlnirea programată la Palatul Controceni, cum a fost posibil să fie repus în drepturi procurorul Cristian Popescu, cel care nu ar fi permis polițiștilor să intre în casa lui Gheorghe Dincă în ziua în care Alexandra Măceșeanu a sunat la 112 și a cerut ajutor.

„Vreau să-l întrebăm pe domnul președinte cu ce drept acel CSM l-a repus în drepturi pe acel Popescu, când el stătea ca un câine pe lângă... și acea fată era schingiuită, cerea ajutor. Vrem să știm cine a îndrăznit, care a fost nesimțitul, că am tot dreptul să fac nesimțit pe acel judecător sau acea judecătoare care l-a repus în drepturi pe acel nemernic de Popescu. Popescu e la fel de vinovat ca Dincă. Exact la fel. Face parte din complicii lui Dincă. Și nu numai Popescu. Și comandantul Poliției, și Alexe, Pistol... sunt foarte mulți. Aici e o încrengătură. Aici, dacă stai și te uiți, înțelegi. Au soția la poliție, soțul la procuratură, ș.a.m.d. La cin' să mergi să-ți facă dreptate? Nu se poate așa ceva. Trebuie luate măsuri drastice. Poliția din Caracal trebuie terminată. Trebuie să se ia măsuri", a declarat Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, aflata astăzi la Caracal, în fața casei lui Gheorghe Dincă.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal și nu ar fi permis polițiștilor să intre în casa lui Gheorghe Dincă, se poate întoarce la parchet, în urma deciziei de miercuri a Secţiei pentru procurori a CSM, întrunită pentru a discuta cazul lui, după ce Inspecţia Judiciară a început ancheta disciplinară.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că mama Luizei Melencu va fi primită la Palatul Cotroceni, vineri, de către un consilier prezidențial, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel