BOMBĂ. S-a aflat cine a amenințat-o pe Emilia Șercan cu MOARTEA. Șoc total

Narcis Popa |
Data publicării:

Oamenii legii au reușit să identifice persoana care a amenințat-o pe Emilia Șercan cu moartea. 

"A fost identificată persoana care m-a amenințat cu moartea. Este un ofițer de poliție, angajat al Academiei de Poliție. Sunt într-o evidentă stare de consternare. Un ofițer de poliție, pus să apere legea, amenință cu moarte un ziarist de investigație. Este inimaginabil așa ceva! Sper că de data asta va exista puțină onoare prin structurile de conducere ale Academiei de Poliție," este mesajul Emiliei Șercan. 

Reamintim că Emilia Șercan a primit amenințări cu moartea. Jurnalista și-a făcut în ultimii ani un renume prin anchetele publicate privind plagiatele în rândul înalților demnitari și al conducerii unor instituții de invățământ.

"Luni seara, la ora 21,05, am primit un mesaj de amenințare cu moartea. Mesajul vine în contextul în care de trei săptămâni public în mod constant informații despre tezele de doctorat plagiate de la Academia de Poliție, instituție aflată în subordinea Ministerului de Interne, iar alte materiale erau în pregătire," scria jurnalista. Iată mai jos SMS-ul pe care l-a primit:

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel