Bodog se APĂRĂ: "Urmărirea penală e de fapt RĂZBUNAREA unui funcționar"

Liviu Ludovic / 23 sep 2019, 16:15 Salveaza PDF Comentarii

Florian Bodog, fost ministru al Sănătății, a susținut în fața Comisiei Juridice a Senatului că nu a fost niciodată chemat la audieri de către organele de anchetă și că solicitarea de urmărire penală asupra sa reprezintă de fapt o răzbunare personală din partea unui funcționar public. 

Faptul că și prin instrumentarea prezentului dosar penal nr. 344/P/2019 se încearcă doar discreditarea subsemnatului rezultă și din modalitatea în care s-a desfășurat ancheta. Practic, în trei săptămâni s-au administrat toate -probele- și s-a și luat măsura de a sesiza Senatul. Cu toate că în dosar se arată că organele de urmărire penală s-ar fi sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea acestor infracțiuni de către subsemnatul, am convingerea că, în realitate, este vorba de o răzbunare personală din partea doamnei (...)- funcționar public cu funcție de conducere din cadrul Ministerului Sătănății, acesta fiind, de fapt, cea care a formulat sesizarea penală", le-a spus Florian Bodog deputaților juriști, potrivit raportului întocmit de Comisia juridică a Senatului asupra solicitării Parchetului de pe lângă ÎCCJ.

Totodată, Florian Bodog a susținut că nu a fost niciodată chemat de organele de anchetă la audieri.

„În apărările formulate în scris, domnul senator Bodog menționează că „(...) subsemnatul am aflat de instrumentarea acestui dosar în care sunt vizat din presă, toate informațiile importante din dosar fiind făcute publice „pe surse" pentru a-mi afecta imaginea, sumsemnatul nefiind niciodată chemat în fața organelor de anchetă pentru a-mi exprima punctul de vedere și pentru a clarifica toată această situație prezentată într-un mod foarte denaturant", se mai arată în raportul Comisiei juridice.

Comisia juridică a Senatului a adoptat, marțea trecută, un raport de respingere a încuviințării urmăririi penale cerută de procurori în cazul fostului ministru al Sănătății."

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy