Blue Air anunță reluarea zborurilor către 21 de destinații. Lista completă

Compania aeriană Blue Air a anunțat luni zboruri noi în luna iunie, care acoperă 21 de destinații din 11 țări, pentru care autoritățile au anunțat eliminarea restricțiilor de călătorie pe parcursul lunii iunie și va relua, la începutul lunii iulie, programul de zbor regulat.

„Ca urmare a cererilor primite de la pasageri, Blue Air anunță zboruri noi în luna iunie. Aceste zboruri acoperă 21 de destinații din 11 țări spre și dinspre care autoritățile au anunțat eliminarea restricțiilor de călătorie pe parcursul lunii iunie", arată un comunicat al companiei.

Până la reluarea, la începutul lunii iulie, a programului de zbor regulat, Blue Air operează zboruri la cerere, în conformitate cu cererea înregistrată pentru fiecare destinație și restricțiile de mobilitate stabilite de autorități.

„Ne bucurăm să putem răspunde cererilor primite de la pasagerii noștri și să reluăm treptat zborurile. După 10 săptămâni la sol și în șomaj tehnic, eu, alături de colegii mei piloți și însoțitori de zbor și de întreagă echipa Blue Air, suntem entuziasmați să ne reluăm treptat activitatea, chiar dacă la un nivel foarte scăzut. Vestea bună este că, în pofida reducerii semnificative a nivelului de activitate previzionat pentru acest an, săptămâna trecută, după îndelungi discuții cu reprezentanții salariaților și cu actonariatul, am reușit să găsim împreună o formulă de colaborare care face posibilă păstrarea în echipa Blue Air a tuturor piloților și a însoțitorilor de bord care își doresc acest lucru”, spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

 

„Pentru zborurile la cerere, voucherele nu sunt acceptate că formă de plată”Că urmare a volumului deosebit de mare de cereri de călătorie înregistrate în întreagă rețea de destinații, Blue Air a introdus și a activat zboruri suplimentare în luna iunie, acoperind 21 de destinații din 11 țări, precizează compania.

„Zborurile active, disponibile pentru rezervare, sunt: de la/ spre București Otopeni: Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Florența, Koln, Larnaca, Hamburg, Helsinki, Malaga, Stuttgart, Valencia, Cluj Napoca, Iași; din/ spre Bacău: Dublin, Londra Luton, Bruxelles, Torino; din/ spre Cluj Napoca: București Otopeni, Dublin; din/ spre Sibiu: Stuttgart", arată compania, potrivit Ziare.com.

Pentru rezervarea acestor zboruri, pasagerii sunt îndemnați să acceseze secțiunea dedicată de pe site-ul Blue Air, Zboruri la Cerere, să identifice zborul dorit și să urmeze pașii indicați pentru rezervarea online.

„Pentru zborurile la cerere, voucherele nu sunt acceptate că formă de plata. Pasagerii se pot informa cu privire la lista completă a zborurilor active, consultând în mod regulat această secțiune, ce este permanent actualizată", informează compania.

 

Protocoale riguroase de siguranțăBlue Air mai anunță că a implementat protocoale riguroase de siguranță la bordul aeronavelor sale.

Din luna februarie, aeronavele Blue Air au fost dezinfectate zilnic printr-un proces de nebulizare, folosind substanțe care sterilizează întregul spațiu în care sunt distribuite. Acest proces modern de sterilizare și dezinfectare va fi menținut pe termen nelimitat.

În plus, aeronavele Blue Air sunt echipate cu filtre de aer HEPA, cu performanțe similare celor utilizate în sălile de operații ale spitalului, având o eficacitate de peste 99,97% în captarea virusurilor și bacteriilor din aerul filtrat.

„Niciun membru al echipajelor Blue Air nu a fost infectat cu noul coronavirus, în pofida faptului că în perioada stării de urgență, Blue Air a operat numeroase zboruri charter și de repatriere, inclusiv în țările din zona roșie", mai arată compania.

Pasagerii Blue Air trebuie să poarte măști de protecție pe toată durata călătoriei, să își dezinfecteze frecvent mâinile și să evite deplasările în cabina. Echipajele vor instrui pasagerii cu privire la măsurile de siguranță pentru sănătate și se vor asigura de respectarea acestora.

Înainte de a se prezența la aeroport, pasagerii sunt încurajați să citească măsurile de protecție și prevenție, care pot fi găsite în secțiunea dedicată de pe site-ul Blue Air.


[citeste si]

 

 


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy