Belgia: Doi români jefuiesc o bătrână de 90 de ani care se deplasa cu un cadru. „Aventura“ lor, încheiată neașteptat

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat de 33 de ani și o femeie de 23 de ani, ambii de naționalitate română, au jefuit vineri după-amiază o femeie în vârstă de 90 de ani care se deplasa cu un cadru chiar pe aleea casei sale din Brecht.

După ce i-au furat bătrânei nonagenare portofelul, cei doi tineri români au sărit repede într-o mașină sport, cu numere de Marea Britanie și s-au făcut nevăzuți. Sau așa sperau...

Faptele s-au întâmplat la prânz, când bătrâna a ieșit cu cadrul în fața casei sale. Imediat a fost abordată de cei doi tineri care au păcălit pe femeie că au nevoie de ajutor. Într-un moment de neatenție i-au luat bătrânei portofelul din mâini și au fugit spre mașină, pornind în trombă, potrivit Het Laatste Nieuws.

„Un martor a văzut un vehiculul cu o placă de înmatriculare britanică care se deplasa foarte sportiv și a contactat imediat poliția", a declarat purtătorul de cuvânt, Evelyn Tiebos. „Martorul ne-a furnizat atât tipul vehiculului, numărul de înmatriculare și direcția încotro au luat-o. Datorită acestor informații cruciale, echipele noastre au putut să îi identifice foarte precis", a mai spus reprezentantul poliției.

 Cei doi, un cuplu de români, au fost prinși după doar câteva minute în Meer (Hoogstraten) și aveau asupra lor portofelul sustras cu tot ce era în el. Bunul a fost recuperat și înapoiat nonagenarei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel