Bătaie în primăria Brașov. USR cere excluderea unui consilier local al PNL

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

USR Brașov a solicitat vineri excluderea din PNL a consilierului local Alexandru Pușcașu, fiind acuzat acuzat de agresiune fizică.

Conform comunicatului emis de USR Brașov, incidentul a avut loc în timpul unei activități de colectare de semnături organizată de formațiunea politică, unde membrii USR au fost, potrivit declarațiilor, înjurați și agresați fizic de către Pușcașu.

În replică, PNL Brașov a cerut sancționarea unui funcționar din primărie, acuzat de jigniri. Criticile PNL s-au îndreptat și către primarul USR, Allen Coliban, pe care îl acuză că ar fi intervenit în apărarea funcționarului în cauză.

"Nici n-a început oficial campania electorală, că oamenii candidatului PNL-PSD la Primăria Braşov, George Scripcaru, încep să arate de ce sunt capabili să facă. Aceiaşi oameni de lângă fostul primar Scripcaru, care au blocat intenţionat proiectele oraşului în Consiliul Local în ultimii ani, au trecut acum la agresiuni fizice. Ştim că aceşti indivizi nu pot accepta că oraşul trebuie să meargă înainte, spre viitor, dar nu ne imaginam că se va ajunge la vendetă şi revanşă cu pumnii. (...) Asemenea comportamente sunt inacceptabile şi trebuie condamnate şi expuse fără întârziere, cu atât mai mult cu cât vorbim de un ales local", a declarat viceprimarul USR Flavia Boghiu. 

PNL acuză la rândul său USR-ul



Tot vineri, PNL Braşov a remis presei un comunicat în care solicită încetarea folosirii "jignirilor şi limbajului golănesc" în Primăria Braşov, după ce preşedinta comisiei juridice a Consiliului Local Braşov, liberala Pamela Diaconu, a fost "jignită într-un mod incalificabil de un angajat al Primăriei" în şedinţa de joi a comisiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel