Bătaie generală la un ștrand din Germania: Până la 250 de oameni au fost implicați - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Bătaie generală la un ștrand din Germania: Până la 250 de oameni au fost implicați - VIDEO
Bătaie generală la un ștrand din Germania: Până la 250 de oameni au fost implicați - VIDEO

Situație tensionată la un ștrand din Berlin, la o săptămână după ce un eveniment similar a avut loc la marginea capitalei, în localitatea Steglitz.

Potrivit poliției germane, până la 250 de oameni au fost implicați în bataia care a avut loc la ștrandul Sommerbad din Neukölln. La baza conflictului a fost o dispută legată de pistol cu ​​apă, informează Digi24 . O tânără de 21 de ani și prietenele ei au fost stropite cu pistoale de apă de mai mulți copii. A urmat o ceartă între cele două părți, iar la un moment dat un bărbat de 35-40 de ani a intervenit.

Acesta ar fi luat un pistol cu ​​​​apă și ar fi stropit-o pe tânara de 21 de ani în față. Femeia la scuipat, iar el a lovit-o în față cu jucăria, spune poliția germană. Tânara a suferit o fractură de piramidă nazală și sângera profundă, iar angajații ștrandului au intervenit pentru ai acorda îngrijiri medicale. Suspectul a părăsit zona.

În timpul derulării faptelor de mai sus, „din motive care nu au fost încă clarificate, au izbucnit brusc revolte, iar angajații ștrandului au fost hărțuiți de până la 250 de vizitatori ai ștrandului”.

Potrivit poliției, vizitatorii nu i-au mai ascultat pe angajații ștrandului, iar șeful de tură a încercat să îi dea pe oameni afară și să închidă ștrandul, însă nu a fost ascultat. Abia după sosirea poliței situația s-a calmat, iar ștrandul a fost închis.

Poliția desfășoară cercetări pentru vătămare corporală și perturbarea liniștii publice.

 

O altă bătaie, cu o săptămână în urmă

 

În urmă cu o săptămână, un incident similar a avut loc în zona Steglitz din Berlin, poliția intervenind cu 13 mașini și zeci de agenți pentru a calma situația. Patru persoane au fost reținute.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel