Bătaie de proporții în avion, după ce unul dintre pasageri a refuzat să poarte mască (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Doi pasageri ai unei curse aeriene interne din Statele Unite s-au luat la bătaie în avion, după ce unul dintre aceștia a refuzat să poarte mască în timpul zborului.

Bătaia a izbucnit chiar înainte de decolarea avionului de la Mesa, Arizona, cu destinația Provo, Utah și a fost filmată de către o femeie care se afla lângă cei doi.

Conflictul s-a declanșat după ce o stewardesă a rugat un pasager să poarte mască de protecție. Respectivull bărbat avea deja o vizieră de protecție dar, conform regulilor companiei aeriene, „vizierele trebuie purtate împreună cu o mască și nu pot fi folosite drept o alternativă la masca de protecție”.

Pasagerul, în vârstă de 52 de ani, a început să se certe cu stewardesa în legătură cu acest lucru, moment în care un alt pasager, aflat pe locul din față, a intervenit și a început să-l înjure pe bărbatul care nu purta mască.

 

Bărbatul fără mască l-a lovit apoi cu cotul pe pasagerul din fața sa

 

Conform unui comunicat al poliției, bărbatul fără mască l-a lovit apoi cu cotul pe pasagerul din fața sa, scenă care nu a fost surprinsă în înregistrarea video.

Imaginile arată momentul în care mai mulți pasageri, alături de un reprezentant al aeroportului încearcă să-l imobilizeze pe bărbatul de 52 de ani, în timp ce pasagerul aflat pe locul din față încearcă să-l strângă de gât, să-l tragă de păr și să-i dea câțiva pumni în spate.

În cele din urmă, bărbatul care a refuzat să poartă masca a fost scos din avion sub escorta polițiștilor, relatează Digi24.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This happened on my flight earlier today. Allegiant flight from Mesa-Phoenix to Provo, UT. I will be posting the story and what happened next!

O postare distribuită de Rylie Lansford (@bakedbyrylie) pe

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel