Băsescu, AMUZAT după ce Dăncilă a uitat să-i trimită lui Iohannis propunerea lui Teodorovici: „Nu se lasă să fie sac de box”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Traian Băsescu s-a amuzat un pic după ce a aflat că Viorica Dăncilă a uitat să-i trimită lui Klaus Iohannis propunerea de numire a lui Eugen Teodorovici în funcția de vicepremier interimar. Fostul președinte a ținut, totuși, să remarce că Dăncilă reacționează la atacurile lui Iohannis, spre deosebire de Liviu Dragnea, care era mai tăcut.

„Pe discotecarul Guvernului l-a trimis la erată. E numire tot ca interimar, pentru funcția de vicepremier. Asta e, se întâmplă! Birocrația face de multe ori minuni de genul ăsta", a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

El a ținut să facă o comparație între Dăncilă și Dragnea: „Iohannis l-a avut pe Dragnea, acum o are pe Dăncilă. Dragnea era mai tăcut, Dăncilă reacționează în felul ei. Nu cred că președintele e în cea mai convenabilă situație. Îmi aduc aminte că atunci când reacționa Ponta, nu-mi convenea. Sau Tăriceanu. Viorica nu se lasă să fie sac de box în mod necondiționat. Reacționează, după cum vedeți", a mai adăugat Băsescu.

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel