Băsescu: FURĂ pe tăcute. Eu am avut CURAJUL să-mi asum public TĂIEREA

Narcis Popa / 8 apr 2019, 11:26 Salveaza PDF Comentarii

Traian Băsescu spune ca Liviu Dragnea "îi fură pe tăcute" pe pensionari. Miza ar fi crearea unor surse de finanțare destinate clientelei politice. 

"(...)
La adăpostul unei formidabile campanii de dezinformare legată de creşterea pensiilor, pensionarii au pierdut, cumulat în 2017 şi 2018, 16 la sută la fiecare pensie.
În acest timp, preţurile cresc galopant la gaze, energie electrică, alimente, încălzire, benzină, moneda naţională se depreciază, dobânzile la credite cresc exploziv, Iar Dragnea şi ai lui nu recunosc încă eşecul şi falimentul politicilor economice şi sociale pe care le-au impus populaţiei.
În 2010, când ţara trecea printr-o criză economică puternică, eu am avut curajul de a-mi asuma public intenţia de a reduce cu 10 la sută pensiile, lucru care nu s-a întâmplat datorită deciziei CCR.

Azi, când ţara este pe creştere economică, Dragnea şi clica lui pur şi simplu îi fură pe tăcute, prin propagandă şi înşelăciune pe pensionari pentru a-şi crea surse de finanţare destinate clientelei politice în an electoral.
Având în vedere afirmaţia guvernului că anul acesta vom înregistra o creştere economică de 5.5 la sută dar şi creşterea explozivă a preţurilor, guvernul are obligaţia să acorde imediat indexarea cu 9 la sută a pensiilor din sistemul asigurărilor sociale de stat pentru anul 2019, în conformitate cu art.102, alin.2 din Legea 263/2010.
Altfel, Dragnea şi clica lui îşi consolidează imaginea de mincinoşi şi hoţi.
PS
1. Pentru detalii cu privire la calcului furtului la pensii rog vedeţi postarea din 03.04.2019.
2. Pentru că ceva tot trebuia indexat, Dragnea şi clica lui au indexat vârtos subvenţia pentru partidele politice parlamentare, făcând ca PSD-ul să încaseze lunar 7,5 mil. RON. Asta da indexare," este mesajul lui Traian Băsescu.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy