Băsescu: „Eram sigur că Dăncilă intră în turul doi”. AVERTISMENT pentru turul II: „Nu e de joacă!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură B1 TV
Sursa foto: captură B1 TV

Traian Băsescu a declarat, la B1 TV, că nu este deloc surprins de faptul că Viorica Dăncilă a ajuns în turul doi al prezidențialelor. În opinia sa, Klaus Iohannis trebuie să se asigure că primarii PSD din mediul rural nu se vor activa pe 24 noiembrie pentru a o susține pe Dăncilă. 

„Nu considerați un eveniment că Dăncilă a intrat în turul doi. Eu am avut convingerea că Dăncilă intră în turul doi. PSD este un colos organizatoric. Dacă s-au dus numai membrii și tot au făcut un scor bun, darămite dacă și-au mai luat și familiile.

La PSD problema în primul tur e că nu s-au mobilizat primarii din rural, dar s-ar putea, încurajați de faptul că a intrat în turul doi cu un scor nesperat, să iasă primarii PSD să se activeze. Nu e de joacă!

Eu am spus că Iohannis va câștiga 70-30, dar când e vorba de candidatura la președinția României nu ai voie să-ți asumi nicio urmă de risc. Cred că o confruntare îi liniștește din nou pe primarii PSD în a se activa în mediul rural în turul doi", a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel