Băsescu nu-i dă șanse lui Cumpănașu la prezidențiale: "Foarte mulți vor spune asta"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Traian Băsescu nu-i dă șanse lui Alexandru Cumpănașu să intre în turul al doilea la alegerile prezidențiale din toamnă. Băsescu a spus că foarte mulți vor acuza faptul că acțiunile lui Cumpănașu în ancheta privind răpirea Alexandrei au avut ca scop strângerea unei susțineri pentru candidatură. 

"Nu-i dau șanse (lui Alexandru Cumpănașu-n.red.), pentru că mulți vor pune zbaterea lui legată de drama Alexandrei pe seama intenției de a candida la prezidențiale și va pierde foarte mult. (...) Sunt convins că foarte mulți vor pune atitudinea lui pe seama faptului că a vrut de la bun început să candideze la prezidențiale. Nu am convingerea că domnul Cumpănașu era unul care îi cumpăra ghetuțe Alexandrei, se ducea îmbrăcat în Moș Crăciun să îi ducă daruri. Nu cred că a fost tipul acesta de unchi domnul Cumpănașu și poate și-o aduce aminte de la botez", a declarat fostul șef al statului Traian Băsescu, potrivit Mediafax.

De asemenea, europarlamentarul PMP consideră că electoratul de stânga ar putea vota pentru Alexandru Cumpănașu, deși are un mesaj dur împotriva statului.

Alexandru Cumpănașu a anunțat, joi, pe Facebook, intenția de a candida la alegerile prezidențiale din luna noiembrie, făcând un apel la oameni să dea semnăturile necesare în acest sens.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel