Băsescu: "Dacă nu le pune Viorica pielea pe băţ, să nu îmi spuneţi mie Băsescu. A trimis-o pe Firea după ţânţari"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Traian Băsescu susţine că Viorica Dăncilă are forţa de a se impune în PSD şi are şanse să obţină şefia partidului. Fostul preşedinte a declarat despre aceasta că "este un om de partid care ştie ce vrea". Iar pe adversarii să, precum Gabriela Firea, i-a trimis "să omoare ţânţari".

"Viorica este ceea ce am intuit, este un om de partid, care ştie ce vrea. Dacă nu o să le pună pielea pe băţ Viorica, să nu îmi spuneţi mie Băsescu. Nu mizez ca va candida, dar va pune ordine în PSD. Îi mai vedeţi dezordonaţi? Când era Dragnea, îşi dădeau toţi cu părerile.

Numai a respirat doamna Firea şi a pus-o la colţ de nu s-a văzut. Şi pe ea, şi pe Paul Stanescu, i-a pus în colţ de nu s-au văzut. Ei care voiau Congres, dar nu acum,  să facem o conducere interimară, colectivă. Le-a spus Viorica "Ce colectiv, mă? Ia, valea!", a spus Traian Băsescu, la emisiunea "Legile Puterii".

 

Traian Băsescu: "Viorica a trimis-o pe Firea să omoare ţânţarii"

 

Fostul preşedinte susţine că Viorica Dăncilă are destulă putere să se impună şi că, de o bucată de vreme se exprimă mai liber.

"Eu cred că e un om cu defectele lui care, după cu vedeţi, nu vorbeşte atât de greu cât parea că ar vorbi când era Dragnea în spatele ei şi doamna Alexandrescu. E mai expresivă de o bucată de vreme şi, pe de altă parte, părerea mea este că ştie ce vrea în partid. În primul rând, femeia le-a spus 'Eu vreau să fiu preşedintele acestui partid. Bună ziua! Vă place, bine! Nu, la vale!' Le-a spus-o scurt, fără menajamente doamna Viorica. Ceea ce înseamnă că are forţă să se impună.

Pe Firea a trimis-o să omoare tantarii, că e plin Bucureştiul de ţânţari", a mai declarat Traian Băsescu, la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel