Barna: "L-au salvat pe Bodog, după ce Dragnea a intrat în închisoare pentru o faptă asemănătoare"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, luni, că PSD l-a salvat pe Florian Bodog de începerea urmăririi penale în cazul lui, după ce liderul PSD Liviu Dragnea a intrat la închisoare pentru comiterea unei fapte asemănătoare. 

"Este revoltător să vezi cum PSD și sateliții își salvează politicienii care abuzează de funcții de răspunderea pentru faptele lor și legitimează un comportament de feudal politic. Dacă ești ministru sau șef de Consiliu Județean cum a fost Dragnea nu poți să-ți angajezi protejata din facultate au oamenii de la partid pe bani publici. România nu se poate schimba decât dacă politicienii vor face o altfel de politică, iar de la vechea clasă politică nu mai avem nicio așteptare. Este evident că nu învață nimic din moment ce l-au salvat pe Bodog după ce Dragnea a intrat în închisoare după o faptă asemănătoare, care a revoltat o țară întreagă. Pentru a schimba politica este nevoie de toți oamenii cinstiți care încă ezită să facă pasul. Majoritatea toxică trăiește în Senatul României și își apără penalii!", a afirmat prezidențiabilul USR, într-o postare pe Facebook.

Liderul USR a menționat că social-democrații au găsit în dosarul fostului ministru al Sănătății colegi care ar fi complici, de aceea Florian Bodog a scăpat de urmărirea DNA.

„PSD a găsit în foștii tovarăși de drum complici în blocarea unui dosar tip Dragnea cu angajări fictive la Ministerul Sănătății. Fostul ministru al Sănătății Florian Bodog a fost scăpat de urmărirea penală cerută de DNA pentru că și-a angajat consilieră o doamnă care nu a trecut nicio zi pe la muncă, dar fostul ministru i-a semnat foile de prezență. Bodog a recunoscut public a lucrat cu ea pe Whatsapp și vorbind la telefon, știa foarte bine care e situația când i-a confirmat prezența.", a explicat Barna.

Liderul USR a îndemnat cetățenii să se alăture USR-PLUS pentru a trăi într-un stat care să le ofere respect.

„Nu mai ezitați, politica nu trebuie lăsată pe mâna hoților și incompetenților care-și apără reciproc spatele, sfidându-ne! Veniți alături de USR și PLUS să construim împreună o țară în care statul își respectă cetățenii.", a conchis Dan Barna.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel