Român, cercetat după ce și-ar fi spionat fosta soție

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat de 48 de ani este cercetat după ce, ajutat de alte persoane, și-ar fi spionat fosta soție. Polițiștii și procurorii DIICOT din Timișoara au făcut trei percheziții în acest caz.

Potrivit IPJ Timiș, polițiștii și procurorii DIICOT au făcut miercuri dimineața trei percheziții domiciliare în localitățile Timișoara, Dumbrăvița și Moșnița Nouă, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, interceptare ilegală a unei transmisii de date informatice și transfer neautorizat de date.

Conform polițiștilor, un bărbat de 48 de ani, sprijinit de alte persoane, ar fi săvârșit fapte de clonare a telefoanelor mobile, a calculatorului și supraveghere a deplasării autoturismului fostei sale soții.

Acesta ar fi accesat ilegal sistemul informatic al telefonului mobil al fostei soții, în scopul interceptării transmisiilor de date informatice, transferând, neautorizat, aceste date către un alt dispozitiv, pentru a avea control asupra conversațiilor acesteia.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 3 telefoane mobile, un suport de stocare a datelor în format digital tip SSD, 3 memory stick-uri tip USB și 2 calculatoare.

Polițiștii au vizat un bărbat de 48 de ani și o femeie de 34 de ani, cele două persoane fiind conduse la sediul DIICOT pentru audieri, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel