Bandă de hoți români, arestată

Ecaterina Dumitrescu |
Data publicării:

Poliția Națională spaniolă a arestat patru tineri cu vârste de aproximativ 20 de ani, cu cetățenie română, pentru furt din mai mult de 100 de camere de depozitare din Coslada, în mai puțin de o lună, au informat MiraCorredor.tv surse din poliția din Madrid. Deținuții aveau antecedente penale extinse și au ajuns să comită 20 de jafuri în aceeași zi, adaugă miracorredor.tv.

Ancheta a început la jumătatea lunii decembrie, când au fost primite mai multe denunțuri de jafuri din camerele de depozitare din Coslada. Agenții au analizat toate informațiile și au ajuns la concluzia că exista un model criminal, indicând că toate furturile ar putea avea aceiași autori.

Infractorii au forțat toate ușile de acces ale blocurilor de locuințe până au ajuns în camerele de depozitare provocând numeroase pagube materiale. Obiectivul său principal a fost utilaje și instrumente mici, deși au furat și produse alimentare și băuturi alcoolice care au fost ulterior vândute. În plus, hoții nu au ezitat să folosească violența, unul dintre proprietarii unei camere de depozitare fiind agresat atunci când i-a surprins.

După investigații, poliția a obținut identificarea completă a acestor indivizi, procedând la arestarea lor ca fiind presupuși autori a peste 100 de infracțiuni de tâlhărie cu forță și o infracțiune de tâlhărie cu violență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel