Italia. Badantă căutată de poliție de 9 ani, găsită în casa unei bătrâne pe care o îngrijea

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

O femeie care lucra ca badandă în Italia a fost arestată, după ce polițiștii au descoperit că aceasta era căutată de nouă ani. Îngrijitoarea este acuzată de jaf și proxenetism, fapte comise în anul 2014. 

O femeie căutată de poliție de numai puțin de nouă ani a fost arestată, după ce oamenii legii au descoperit că aceasta lucra ca îngrijitoare în casa unei bătrâne. 

Potrivit publicației Sondrio Today, femeia lucra ca badantă în localitatea italiană Sondrio, provincia cu același nume din Lombardia, pe numele fiind deja emis mandat de arestare. Infractoarea era căutată de autorități de nouă ani, aceasta fiind acuzată de proxenetism și jaf.

Femeia s-a ascuns în casa unei bătrâne de care avea grijă

 

Femeia, a cărui naționalitate nu a fost făcută publică încă, doar a fost menționat că e straină, are 50 de ani. Ea se refugiase în casa unei bătrâne din localitatea menționată mai sus, pe care o îngrijea, tocmai pentru a nu fi găsită de oamenii legii.

Pe 24 februarie, carabinierii au reușit să o depisteze și au arestat-o, în baza unui mandat de arestare emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul din Treviso, regiunea Veneto.

Conform mandatului pus în aplicare de oamenii legii, îngrijitoarea era acuzată de proxenetism și jaf, ambele fapte comise în anul 2014. Badanta a fost transportată la penitenciarul din Como, în așteptarea unei decizii din partea autorității judiciare.

 

------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel