Avocatul lui Gheorghe Dincă: „La audieri a descris în amănunt comiterea celor două crime. Membrii familiei, șocați”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Alexandru Bogdan, avocatul din oficiu al bărbatului acuzat de uciderea celor două fete din Olt, a declarat, astăzi, că la audierile de la DIICOT Dincă a descris în amănunt comiterea celor două fapte. Avocatul mai afirmă că familia lui Gheorghe Dincă - soția și cei 4 copii - s-a declarat șocată de ceea ce s-a întâmplat, susținând că acesta nu i-a agresat niciodată și că nu a fost violent cu ei și, chiar dacă nu locuiau împreună, țineau legătura zilnic.

„Soția și copiii lui, 3 băieți și o fată, sunt oameni serioși, care muncesc și își văd de treabă. Mi-au spus și au spus și la audieri că niciun moment nu l-au bănuit că poate face așa ceva și că a fost o surpriză, un șoc pentru ei tot ce se întâmplă. Soția dânsului și copiii susțin asta și spun că informațiile că și-ar fi agresat familia nu sunt adevărate. Dânsa spune că a stat 42 de ani cu acest om, că nu a fost violent și că au reușit să realizeze patru copii, dintre care doi au studii superioare și toți sunt la casa lor. Spune că e o totală supriză ce se întâmplă”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă, potrivit HotNews.ro.

Apărătorul din oficiu al bărbatului de 66 de ani mai susține că soția lui Dincă a spus că, chiar dacă nu locuiau împreună, țineau zilnic legătura la telefon.

„Nu sunt despărțiți, dar nu stau împreună. Doamna s-a întors de câteva luni în Italia și locuiește la fiica dânsei din Arad, după ce s-a pensionat, având grijă de nepoți. A spus că țineau legătura zilnic la telefon și că nu era nicio ruptură între inculpat și membrii familiei lui. Aceste informații apărute în spațiul public că a fost un soț agresiv au fost infirmate de familie. Au dat declarații și soția, și copiii”, a adăugat avocatul.

El a mai spus că la audierile de duminică noapte Dincă „a descris cele două fapte așa cum au fost săvârșite”.

Suspectul în cazul crimelor din Caracal, Gheorge Dincă, a recunoscut că a ucis-o pe fata de 15 ani joi, în jurul orei 12.00, imediat ce a surprins-o cu telefonul în mână și a precizat că i-a incinerat corpul, a declarat, duminică seară, procurorul Georgiana Hosu, adjunctul șefului DIICOT. Ea a spus că bărbatul a răpit-o pe fată în scopul exploatării sexuale, a sechestrat-o și a violat-o, iar Alexandra „nu a avut practic nico șanșă de a se apăra”. Referitor la cealaltă fată ucisă, Luiza, în vârstă de 18 ani, procurorul a spus că sunt indicii că Dincă a procedat în același mod.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel