Avocatul familiei Melencu, dezvăluiri de ultimă oră: „Luiza era foarte interesantă pentru el. A dat-o mai departe”

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat în această seară, la „Sinteza Zilei”, că are date și informații care nu pot fi făcute publice pentru moment, pentru a nu influența ancheta, date ce arată că Luiza a fost victima unei rețele de trafic de persoane.

Acesta a subliniat că Parchetul a lărgit cercul de apropiați al lui Gheorghe Dincă, care i-ar putea fi colaboratori în săvârșirea acestor fapte odioase.

„Față de celelalte potențiale victime cred că Luiza era foarte interesantă pentru el. Nu s-ar fi îndurat să o omoare și a dat-o mai departe. Era o femeie frumoasă și nu impune un risc. Cred că Luiza poate fi traficată și nu moartă.

Sunt date și informații care mă conduc către această concluzie. Astăzi s-a început o anchetă extinsă în sensul în care se urmărește anturajul acestui individ. Parchetul a lărgit cercul către potențialii complici ai acestuia", a declarat Tonel Pop.

 

Telefonul de pe care a sunat Alexandra ar fi fost ars

 

„Telefonul acela pe care s-a sunat la 112 și un polițist a sunat-o nu face parte din cele trei telefoane care au fost expertizate, în sensul că s-a clonat, s-a copiat tot ce este în ele, urmând ca de joi să fie deschise pentru a fi vizionate. În acele telefoane nu se regăsește telefonul de pe care a sunat Alexandra. Dincă a declarat că acel telefon este ars", a declarat Tonel Pop.

De asemenea, acesta a subliniat că Gheorghe Dincă are cel puțin un complice.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

18 oct 2019, 20:08 in Știri
Horoscop, 19 octombrie 2019

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.28