Avocatul familiei Melencu, dezvăluiri de ultimă oră: „Luiza era foarte interesantă pentru el. A dat-o mai departe”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat în această seară, la „Sinteza Zilei”, că are date și informații care nu pot fi făcute publice pentru moment, pentru a nu influența ancheta, date ce arată că Luiza a fost victima unei rețele de trafic de persoane.

Acesta a subliniat că Parchetul a lărgit cercul de apropiați al lui Gheorghe Dincă, care i-ar putea fi colaboratori în săvârșirea acestor fapte odioase.

„Față de celelalte potențiale victime cred că Luiza era foarte interesantă pentru el. Nu s-ar fi îndurat să o omoare și a dat-o mai departe. Era o femeie frumoasă și nu impune un risc. Cred că Luiza poate fi traficată și nu moartă.

Sunt date și informații care mă conduc către această concluzie. Astăzi s-a început o anchetă extinsă în sensul în care se urmărește anturajul acestui individ. Parchetul a lărgit cercul către potențialii complici ai acestuia", a declarat Tonel Pop.

 

Telefonul de pe care a sunat Alexandra ar fi fost ars

 

„Telefonul acela pe care s-a sunat la 112 și un polițist a sunat-o nu face parte din cele trei telefoane care au fost expertizate, în sensul că s-a clonat, s-a copiat tot ce este în ele, urmând ca de joi să fie deschise pentru a fi vizionate. În acele telefoane nu se regăsește telefonul de pe care a sunat Alexandra. Dincă a declarat că acel telefon este ars", a declarat Tonel Pop.

De asemenea, acesta a subliniat că Gheorghe Dincă are cel puțin un complice.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel