Crime Caracal. Avocatul familiei Luizei, noi dezvăluiri: „Dincă are o inteligență ieșită din comun”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat că tactica lui Gheorghe Dincă are la bază o meticulozitate și o finețe, subliniind faptul că acesta cunoaște inclusiv detaliile de ordin juridic.

„Acest domn Dincă este atât de stăpân pe el și atât de meticulos, genul de om care citește o declarație la virgulă, genul care le face observație la nuanță procurorilor și celor cu care are contact. Are o inteligență nativă și o viclenie ieșită din comun, în opinia mea este o persoană foarte periculoasă. Cunoaște detalii juridice de finețe. Este ca un tanc fără expresivitate. Este foarte greu să anchetezi o astfel de persoană. Are o viclenie incredibilă. Este un criminal în serie și numărul nu se oprește la cifra doi", a declarat Tonel Pop.

Acesta a subliniat că Gheorghe Dincă s-a înconjurat de persoane introvertite și ciudate de-a lungul timpului, în mod direct sau indirect.

„Cei cu care lucra la grădină, la casa sa sunt niște personaje de film și este foarte greu pentru un procuror să pătrunzi în acest mediu. Sunt persoane care conviețuiau direct cu el sau veneau în casa lui", a mai precizat Tonel Pop.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel