Avocat: „Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat din închisoare peste o lună”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat din închisoare în cazul în care nu va fi trimis în judecată, a atras atenția Claudiu Lascoschi, unul dintre avocații săi.

„În circa o lună ar trebui făcută (n.r.: trimiterea în judecată), pentru că altfel apare riscul să ajungă să fie pus în stare de libertate, potrivit Constituţiei României şi a legilor naţionale. Nu cred că există acest risc, pentru că nu şi-l asumă niciun procuror. (...). Este posibil să mai fie audiat. El este dispus să mai dea declaraţii, întotdeauna a fost dispus", a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, potrivit cancan.ro.

Constituția României prevede ca un inculpat să rămână în arest preventiv cel mult 180 zile. Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pe 27 iulie, ceea ce înseamna că, până în prezent, el a stat după gratii 83 de zile.

Joi, Gheorghe Dincă a fost în fața judecătorilor Tribunalului București, care au prelungit măsura arestului preventiv pentru acesta. Cu alte cuvinte, presupusul criminal din Caracal va mai sta încă 30 de zile în spatele gratiilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel