Autoturism furat din Italia, descoperit în Constanța

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
politia_romana_masina
politia_romana_masina

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecerea a Frontierei Constanța Sud – Agigea au descoperit, pe raza județului Constanţa, un autoturism marca KIA, model Sportage, căutat de autoritățile din Italia.

 

În data de 2 septembrie a.c., acționând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecerea a Frontierei Constanța Sud – Agigea au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, în zona podului Canal Dunăre – Marea Neagră, pe DN39, a fost identificat un autoturism marca KIA, model Sportage, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor. La volanul acestuia se afla un cetăţean român, în vârstă de 55 de ani. În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că autovehiculul este căutat de autorităţile din Italia, fiind semnalat ca fiind furat.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 25.000 lei, a fost indisponibilizat, cercetările fiind continuate de către poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel