Austria. Un român beat a căzut de pe scuter și a dat vina pe un șofer din trafic

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un accident rutier s-a produs pe Autostrada B 23 lângă Mürzzuschlag, în această dimineață. Un român a căzut de pe un mini scuter electric. Bărbatul, de 34 de ani, le-a spus polițiștilor că a fost lovit de o mașină.

 

Un român, de 34 de ani, care locuiește în cartierul Bruck-Mürzzuschlag se deplasa, luni dimineața, cu o trotinetă electrică pe B 23, între Kapellen și Mürzzuschlag. Potrivit polițiștilor, vehiculul era iluminat corespunzător, iar șoferul purta o vestă reflectorizantă.

Ulterior, românul le-a spus polițiștilor că o mașină neagră l-a depășit, în jurul orei 4 dimineața, și l-a împins de pe șosea. În acel moment, a căzut cu mini scuterul electric.

Crucea Roșie l-a dus pe românul rănit ușor la LKH Bruck/Mur. În mod obișnuit i s-a efectuat un etilotest, care a relevat că românul era în stare de ebrietate.

Un alt șofer român, la volanul unui camion articulat, a provocat o serie de accidente, sâmbătă seara, pe autostrada B22 din Germania. Poliția a aflat rapid și cauza: "căpitanul autostrăzii" avea aproape 2,5 la mie alcool în sânge.

 

Germania. Un român a băut bine și a urcat la volanul camionului. Șoferul a provocat zeci de accidente pe autostrada

 

Șoferul român, în vârstă de 40 de ani, a avut primele probleme cu autotrenul său articulat pe drumul dinspre Hollfeld în direcția Bayreuth. La scurt timp după Schönfeld, într-o curbă, a rupt oglinda retrovizoare dreapta a unui automobil, condus de un șofer, în vârstă de 24 de ani, din districtul vestic al orașului Bayreuth. Ambele părți implicate în accident s-au oprit și au convenit amiabil asupra daunelor.

Ulterior, românul și-a continuat drumul, dar a accidentat un stâlp de semnalizare, iar, câțiva metri mai încolo, un alt semn de circulație. Dar asta nu a fost tot: la ultima încercare de a parca, românul a manevrat camionul său articulat și s-a izbit de gardul unei grădini și de un gard viu al proprietății private, transmite nordbayern.de.

În timpul anchetei privind accidentul, polițiștii de la secția de poliție din Bayreuth-Land au observat că șoferul camionului se afla sub influența alcoolului. Un test a arătat că șoferul avea o alcoolemie de 2,46 la mie în sânge.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în această serie de accidente. Cu toate acestea, au fost înregistrate pagube materiale, în valoare totală de aproximativ 6000 de euro. Camionul său cu remorcă a trebuit să fie tractat. Polițiștii i-au cerut românului efectuarea unei analize de sânge. În plus a fost deschis un dosar pentru punerea în pericol a traficului rutier. Din cauza nivelului ridicat de alcoolism, românul și-a petrecut noaptea în custodia poliției.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel