Austria. Româncă, exploatată sexual de propriul cumnat, bătută și amenințată: „Îți rup picioarele! Am eu 'grijă' de tine!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O prostituată româncă a fost exploatată sexual de propriul cumnat. După o dispută, femeia a fost amenințată de acesta cu violențe.

Un român (43 de ani) locuia cu trei femei într-un apartament din Wiener Neustadt. Una dintre ele era sora soției sale - și tocmai această prostituată a fost cea care a simțit furia bărbatului după ce s-a mutat, în urma unei dispute, și a încetat să mai lucreze pentru proxenetul ei. El a amenințat-o pe femeie cu violențe brutale.

"Toate cele trei femei au intrat să lucreze în același club de noapte. Dar una dintre e.e a devenit necinstită. Clientul meu se temea că veniturile pe care cele trei femei trebuia să i le aducă vor fi diminuate. I-a comunicat clar acest lucru victimei", descrie avocatul  Constantin Adrian Nițu, citat de Krone.

De fapt, amenințările nu au fost lipsite de consecințe. Bărbatul de 43 de ani, acuzat acum de constrângere, i-a spus prostituatei că îi va rupe picioarele și a amenințat-o cu bătaia!

Mai mult, proxenetul, deloc sfios, i-a transmis tinerei românce, prin intermediul "Facebook messenger", că va avea "grijă de ea" dacă nu va părăsi orașul.

În loc să se conformeze acestui ordin, femeia amenințată a depus o plângere. Avocatul Nițu dă acum asigurări: "Toată lumea s-a împăcat deja". Procesul a fost amânat pentru luna ianuarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel