Austria. El este românul acuzat că a furat saci cu bani. Polițiștii, apel la populație

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Austria. Un român ar fi furat mai multe pungi cu bani din magazine. Poza bărbatului, făcută publică de polițiști .
Austria. Un român ar fi furat mai multe pungi cu bani din magazine. Poza bărbatului, făcută publică de polițiști .

Biroul de Stat al Poliției Criminale din Tirol a publicat fotografia unui bărbat, în vârstă de 51 de ani, care a fost dat în căutare. Bărbatul, de origine română, este acuzat că ar fi sustras mai mulți saci cu bani din magazine.

Oficiul de Stat al Poliției Criminale din Tirol caută un cetățean român, în vârstă de 51 de ani, care este suspectat de comiterea mai multor jafuri.

Românul este acuzat că ar fi furat mai multe pungi cu bani din magazine situate în Vorarlberg, Tirol și Salzburg începând cu anul 2019.

Ulterior, bărbatul  ar fi extras bani din diferite bancomate, folosind carduri furate, scrie tt.com.

După cum a raportat poliția, românul ar fi folosit carduri de credit și de debit furate, pentru a efectua retrageri ilegale de la bancomate. Probabil că a spionat codurile PIN ale victimelor și așa a reușit să facă operațiunile ilegale.

Infracțiunile s-au petrecut în principal în unități de alimentație și cazare. Imaginile suspectului au fost făcute publice, pentru a stabili locul unde se află românul. Martorii sunt rugații să sune la numărul de telefon al poliției: 059/13370-3333.  

 

Un alt român, de 52 de ani, din cartierul Linz-Land și-a amenințat soția, o conațională, cu moartea chiar de Ziua Îndrăgostiților.

 

Român din Austria, cadou îngrozitor, de Ziua Îndrăgostiților, pentru soție: Bătăi și amenințări cu moartea

 

Un român, de 52 de ani, din cartierul Linz-Land și-a amenințat soția, o conațională, cu moartea chiar de Ziua Îndrăgostiților.  Scena violentă s-a petrecut, luni, la ora 1:30 a.m., în apartamentul din Traun unde locuiau.

Speriată femeia, și ea de origine română, a sunat la poliție, cerând ajutor. La fața locului s-a deplasat o patrulă de polițiști. La vederea oamenilor legii, românul s-a comportat agresiv, fiind necooperant.

La un moment chiar a ridicat o mână și a încercat să lovească un ofițer, relatează  krone.at.

Polițiștii nu au putut să-l interogheze pe acuzat din cauza consumului excesiv de alcool, fiind emisă interdicția de a intra și de a se apropia de casă și de soția sa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel