Austria: Șase români au făcut prăpăd de Crăciun. S-au bătut și au distrus totul în jur

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

A fost scandal în toată regulă în a doua zi de Crăciun, între șase români care au băut prea mult. Poliția austriacă a fost nevoită să intervină ca să-i potolească pe românii care s-au bătut și au distrus totul în jur. 

A fost scandal monstru între mai mulți români din Braunau, Austria. Doi români au decis să petreacă sărbătoarea Crăciunului împreună, numai că după ce au consumat prea mult alcool au început să se certe. Un român în vârstă de 23 de ani a părăsit nervos apartamentul și părea că totul avea să se stingă, cu doar niște certuri puternice auzite de vecini. Din păcate, nu a fost așa.

Tânărul de 23 de ani dorea să se răzbune cu orice preț pe românul de 35 de ani la care a băut de Crăciun, astfel că s-a dus și a chemat ajutoare. Alături de încă patru prieteni au bătut din nou la ușa apartamentului partenerului de pahar. Odată ce le-a deschis ușa, au intrat peste acesta și au început să se lovească violent. După ce s-au bătut crunt, aceștia au ieșit din apartament și plini de sânge au început să se bată și pe hol. Îngroziți, vecinii au chemat poliția. 

Românii au rănit inclusiv câțiva vecini care au vrut să-i despartă. Intervenția rapidă a poliției a împiedicat însă să se întâmple lucruri chiar mai rele de atât. Doi dintre români au fost deja reținuți, iar ceilalți riscă dosare penale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel