Australian Open: Simona Halep - Venus Williams. REZULTAT FINAL

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS
SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS

Partida dintre Simona Halep, 1 WTA, și Venus Williams, 38 WTA, a fost programată pe Margaret Court Arena, astăzi, de la ora 10.00. Învingătoarea dintre Simona Halep şi Venus Williams va juca în optimile de finală cu Serena Williams, care a trecut, sâmbătă, de Dayana Yastremska, scor 6-2, 6-1.

Final de meci, o demonstrație de tenis făcută de Simona Halep, 6-2, 6-3!

11.28: Exceptional ultimul punct facut de Simona Halep, in ce moment al meciului, cand Venus se apropiase deja la 30-40, o rabufnire apoi de bucurie a romancei nascuta la Constanta, 5-3 si inca un game pana la victorie!!

Și vine un break care poate decide aceasta partida, 4-3 Halep cu break in avans, doar de 2 puncte mai are nevoie Simona pentru a-si asigura calificarea in optimi, acolo unde o asteapta Serena Williams!

11.19: In continuare multa siguranta pe serviciul sau pentru Simona Halep, 3-3, continua sa domine sportiva noastra de pe locul 1 mondial WTA.

11.15: 3-2 pentru sportiva americana, desi de la 40-0, Halep revenise frumos cu doua lovituri de kinograma. Ramane totusi prezenta in meci marea campioana de 38 de ani!

11.12: Game perfect facut de Simona Halep acum, cel mai bun de pana acum, cu lovituri fara greseala, 2-2, cap la cap se merge acum.

11.09: Game foarte lung in care Simona a avut mai multe sanse de break, din pacate nefructificate. Venus conduce pentru prima data de la 2-1 in setul unu.

11.03: Si iata ca Venus Williams face pentru prima data break in acest meci, 1-1, rebreak rapid, Simona a obosit un pic.

11.00: Desi incepuse mult mai bine acest game, Venus pierde si de data aceasta, Simona face break in debutul setului secund si a ajuns la 6 puncte facute consecutiv!

Simona Halep castiga autoritar acest prim set cu Venus Williams, sportiva din SUA salvase o prima minge de set, dar din nou serviciul o ajuta enorm pe romanca, a fost arma sa numarul 1 in aceasta seara la Melbourne.

10.47: Nou break realizat de Halep! 5-2, romanca joaca impecabil, este exacta si o surprinde de fiecare data pe Venus cu loviturile sale. Va servi imediat pentru set.

Simona Halep supravietuieste unui game extrem de greu, in care Venus a jucat pe alocuri inmpecabil, a avut 3 sanse de break, dar, cu ajutorul unui serviciu foarte precis, Simona Halep s-a salvat si are 4-2 in aceasta partida.

Vine si primul break al intalnirii, din fericire realizat de Simona Halep! Romanca o surprinde cu loviturile sale plate, gaseste unghiuri interesante si dificile pentru Venus. De data asta, dupa 3 sanse de break ratate azi, Halep deblocheaza setul si conduce cu break in fata, 3-2!

10.32: Simona Halep isi face din nou serviciul cu multa autoritate, este 2-2, a pierdut insa doua puncte acum romanca pe propriul serviciu, fata de game-ul alb din debut.

10.27: Venus Williams intoarce un game dificil, de la 15-40, romanca pierde din nou sansa de a castiga pe serviciul adversarei sale.

10.22: 1-1, game alb facut de Simona pe propriul serviciu, inceput solid de meci al romancei.

10.20: Prim game disputat intre cele doua, Simona a avut si sansa de break, dar pana la urma Venus castiga la debut. Se joaca puternic, cele doua jucatoare lovesc foarte tare in acest inceput de meci.

10.08: A început încălzirea oficială între cele două sportive, Venus va servi prima în această partidă.

10.06: A intrat Simona Halep în arenă, mulți români prezenți s-au ridicat și și-au aclamat favorita, e o atmosferă frumoasă, arena e aproape plină.

Meciul a început la ora 10.00.

Simona Halep - Venus Williams 0-0, 0-0.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel