AUDIO - Oprişan, ACUZAT în DIRECT de un jurnalist că l-a AMENINŢAT. Reacţia baronului: "Hai, să terminăm cu CIRCOTECA IEFTINĂ!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Un jurnalist local susţine că a primit ameninţări de la preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, după ce a investigat o afacere a fiicei sale, respectiv modul în care fiica baronului PSD a reușit să încaseze un milion de euro printr-o tranzacţie imobiliară. Asuclaţi, audio, discuţia dintre jurnalist şi Marian Oprişan.

"Tocmai m-a sunat Oprișan să mă amenințe că, dacă public investigația despre tunul imobiliar dat prin intermediul fetei sale, voi avea de furcă", a fost mesajul postat de jurnalistul Sebastian Oancea, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a intrat în direct, prin telefon, la Realitatea PLUS să explice ce s-a întâmplat.

"Eu am mers pe fir, am întrebat persoanele implicate. Singura cu care nu am putut să iau legătura, deşi am încercat, a fost fata lui Marian Oprişan. Zilele trecute, cu ocazia venirii Vioricăi Dăncilă, l-a întrebat din nou despre acel teren şi mi-a spus că nu poate să îmi zică nimic, dar iniţial recunsocuse că fata lui vânduse acel teren din buricul târgului, iar astăzi m-a sunat după ce am scris pe Facebook că voi face publică ancheta pe care o derulez de un an. Domnul Oprişan m-a sunat de la cabinetul propriu şi a spus că a înţeles că fac o anchetă şi că mă aflu periculos de aproape de a executa infracţiunea de inducerea în eroare a organelor de anchetă. Nici măcar nu am publicat investigaţia. Probabil că dânsul s-a gândit că ar putea intra pe fir procurori", a spus jurnalistul, la Realitatea PLUS.

Pe fir a intrat şi Marian Oprişan, care l-a acuzat pe jurnalist că este plătit de liberali şi i-a adresat mai multe replici acide, în direct.

"Eu iam răspuns la orice întrebare. Dar dacă dumnealui, care este trompeta PNL în Vrancea, continuă să îmi ameninţe mama şi fiica, neavând sânge în instalaţie să se refere la mine, nu are niciun sens. Nu am amenințat absolut deloc, familia mea și-a plătit impozitele. Jurnalistul dvs. nu este prima oară când scrie toate e prostiile şi minciunile la adresa mea (...) Puneţi întrebările pe care le aşteptaţi şi haideţi să terminăm cu această circotecă ieftină de doi lei".

Aflat în platou, jurnalistul Stelian Negrea l-a chestionat pe Marian Oprişan de unde avea bani fiica sa 300.000 euro să cumpere terenul cu pricina. Răspunsul baronului:

"Foarte simplu! I-a dat bunica ei! Bunica ei este titularul conturilor pe care le are în băncile din România. (...) Bunica a făcut şi alte tranzacţii imobiliare de-a lungul timpului, a avut şi alte investiţii, bunica a preluat de la fiul ei. Eu în anul 1994 aveam un milion jumătate în mână banii mei, cu care am cumpărat terenuri care ulterior au fost tranzacţionate", a spus Oprişan.

Aici audio cu ameninţările adresate de Marian Oprişan jurnalistului:

 

sursa: Realitatea PLUS

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel