Asistentă medicală din ROMÂNIA, UMILITĂ de Viorica Dăncilă? Ce a pus-o șefa PSD să facă

Narcis Popa |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a fost într-o vizită electorală într-un spital din județul Brașov. O asistentă medicală a avut sarcina de a i se așeza premierului la picioare pentru a o încălța cu papucii de spital.

Premierul desemnat al României, Viorica Dăncilă, a efectuat, vineri, o vizită la spitalul din orașul brașovean Săcele. O poză cu președintele PSD în timp ce era încălțată cu papucii pentru spital a devenit virală pe facebook, acolo unde utilizatorii o acuză pe Dăncilă că a umilit astfel un asistent medical.

„Atunci când ești prim-ministru demis și nu mai poți umili toată țară, dar tot prinzi un asistent medical să îți lege cipicii! Chiar citisem zilele acestea ceva despre mândria de a fi asistent! O fi mândră doamna asistent?! Dar primarul din stânga?! Alături de fiecare român!”, a scris Mihaela Ș., o utilizatoare pe Facebook care a și distribuit poza pe rețeaua de socializare.

 (w670)

Viorica Dăncilă a vizitat vineri, 18 octombrie, Spitalul din Săcele care a fost închis în timpul guvernării PDL: „Sunt zeci de mii de pacienți tratați și mii de vieți salvate în ultimii doi ani, la spitalul din Săcele, județul Brașov. Acest spital a fost închis în timpul guvernării PDL și redeschis de către Guvernul PSD, fiind doar una dintre multele unități medicale sau de învățământ care au fost închise de către cei ce astăzi au aruncat din nou țara în haos. Sănătatea este un domeniu de care ar trebui să se preocupe orice Guvern responsabil care lucrează pentru oameni și binele lor!“, a scris premierul demis pe Facebook, într-o postare în care a atașat mai multe poze din timpul vizitei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel