Armin van Buuren, decizie radicală cu privire la concertul din România: „Va trebui să mai avem răbdare!”

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Armin van Buuren a amânat concertul din România
Armin van Buuren a amânat concertul din România

Concertul celebrului Armin van Buuren a fost amânat. Artistul a anunțat că face show în România, în vara anului  2022.

Restricțiile impuse de pandemia de Covid au amânat concertul pe care celebrul Armin Van Buuren ar fi trebuit să-l susțină în București, luna aceasta. DJ-ul a anunțat totul pe Facebook și i-a asigurat pe fani că biletele deja achiziționate vor fi valabile anul următor.

În fapt, Armin Van Buuren ar fi trebuit să concerteze în Capitală pe 25 septembrie în cadrul proiectului „Sound of Bucharest”.

„Din păcate, din cauza creşterii accelerate a numărului de cazuri COVID-19 în Bucureşti şi totodată a creşterii riscului de îmbolnăvire, organizatorii Sound of Bucharest, împreună cu Primăria Municipiului Bucureşti, au decis amânarea evenimentului pentru anul viitor.

Pentru siguranţa tuturor, având în vedere situaţia actuală din Bucureşti, considerăm că este cea mai bună decizie amânarea evenimentului pentru 2022. Publicul este cel mai important pentru noi, iar sănătatea contează cel mai mult. Va trebui să mai avem răbdare până anul viitor, însă dacă suntem bine, suntem convinşi că ne vom distra şi ne vom bucura de întreaga experienţă de două ori mai mult. Să aveţi grijă de voi şi să fiţi pe fază, vom veni cu noutăţi şi veşti bune în curând”, au transmis organizatorii Sound of Bucharest.

 

Armin van Buuren nu mai vine la București. De ce este îndrăgit artistul 

 

Concertul a fost amânat, întrucât de luni, 20 septembrie, România are parte de noi restricții impuse de Covid. Astfel, concertele, evenmentele culturale, sportive, nunțile și botezurile sunt limitate de numărul participanților.

Armin van Buuren este unul dintre cei mai îndrăgiți DJ. Este originar din Olanda și a început să cânte de la vârsta de 14 ani. În anul 2004, piesa „One” făcea senzație în Olanda, iar topurile internaționale au fost „rupte” în 2008, când artistul a lansat piesa „In and out of love”. A stat pe primul loc în topurile muzicale în țări precum Germania, România, Italia, Spania, timp de 16 săptămâni consencutive.

DJ-ul s-a arătat nerăbdător să viziteze România și i-a asigurat pe fani că vor avea parte un mega-show, în 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel