Сarmen Tănase cucerește TikTok-ul. Filmulețele actriței au ajuns la 2.000.000 de vizualizări: „Atenție, lume, v-am spart!"

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Сarmen Tănase cucerește TikTok-ul. Filmulețele actriței au ajuns la 2.000.000 de vizualizări
Сarmen Tănase cucerește TikTok-ul. Filmulețele actriței au ajuns la 2.000.000 de vizualizări

Carmen Tănase a cucerit platforma TikTok. Fanii renumitei actrițe au descoperit contul actriței pe rețeaua socială, destinată tinerilor. Filmulețele vedetei înregistrează deja peste două milioane de vizualizări.

 

 

Celebra actriță vrea să cucerească mediul online. Carmen Tănase postează niște filmulețe scurte pe TikTok și reușește să atragă atenția tineretului din social media. 

„Pârtie, că m-am băgat pe Tik Tok! Atenție, lume, v-am spart! Hai, băgați! Vizualizări, alea, alea, să creștem, să ne facem mari!”, spune vedeta, în cele 15 secunde publicate joi, puțin înainte de ora 15:00.

Ulterior, Carmen Tănase a revenit cu cea de-a treia postare: „Wow! Mi-am făcut cont de câteva ore și deja am câteva zeci de mii de oameni care mă urmăresc și câteva sute de mii la cele două postări pe care le-am făcut. Dar eu acum sunt în studii.

Mi-am pus să vorbesc 60 de secunde, pentru că în 15 nu pot cuprinde tot, pentru că vreau să vă mulțumesc că mă urmăriți într-un timp așa de scurt. Și…. am descoperit filtre. Wow! În ultima vreme, două trei zile, mă distrează de mă tăvălesc, pur și simplu. Avem treabă, ce vorbești, tăticule? Dacă nu o să le încerc pe toate, măcar așa să evadez…”


 

Filmulețele vedetei, apreciate de internauți 

 

Momentan, Carmen Tănase este urmărită de 155.000 de persoane. Filmulețele vedetei s-au bucurat de aprecierea internauților. Contul acesteia înregistrând peste 400.000 de like-uri.

„Wow! În ultima vreme, două trei zile, mă distrează de mă tăvălesc, pur și simplu. Avem treabă, ce vorbești, tăticule? Dacă nu o să le încerc pe toate, măcar așa să evadez", mai spune vedeta.

 

Primul video, cel în care anunța că e pe Tik Tok, a strâns 1,7 milioane de vizualizări

 

În vârstă de 60 de ani, actrița, una dintre cele mai iubite și mai urmărite în acest moment în România, a postat de joi, 16 decembrie, trei videoclipuri pe noul ei cont de Tik Tok și a fost uimită cât de repede a început să strângă urmăritori. Astfel, avea 134.800 de persoane care îi urmăresc contul după doar 20 de ore de la deschiderea lui, și peste 350.000 de aprecieri.

Primul video, cel în care anunța că e pe Tik Tok, a strâns 1,7 milioane de vizualizări, 207.000 de aprecieri și peste 3.300 de comentarii.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel