Armata rusă, atac cu rachete asupra regiunii centrale Poltava

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Trupele rusești au lansat un atac cu rachete asupra regiunii Poltava din centrul Ucrainei. Acest lucru a fost anunțat pe Telegram de către Dmytro Lunin, șeful administrației militare regionale. 

 

Dmytro Lunin, șeful administrației militare regionale,  a anunțat, pe canalul său de Telegram, un "Atac cu rachete de către un avion inamic în regiunea Poltava“. „Aflăm detalii despre distrugeri și victime“, a scris Lunin, potrivit Ukrinform.

Ulterior, Lunin a precizat că "atacul" a avut loc în districtul Karlovskyi. Potrivit acestuia, racheta a lovit o instalație de infrastructură. 

"Salvatorii sting focul. Informațiile privind victimele și distrugerile sunt în curs de clarificare", a subliniat șeful OVA Poltava.

„Așa rată una dintre părțile clădirii de infrastructură care a fost "demilitarizată" de o rachetă rusească. Din fericire, nu există victime, în urma atacului inamicului. Și nu a fost niciun incendiu“, a scris, cu puțin timp în urmă, Lunin.

După cum a raportat anterior UNIAN, nu este prima dată când trupele rusești lansează raiduri cu rachete în regiunea Poltava. Astfel, pe 7 mai, ocupanții au lansat un atac cu rachete asupra orașului Karlovka din regiunea Poltava. Racheta a lovit o instalație de infrastructură. Ulterior, președintele administrației militare regionale Poltava a declarat că nu au existat victime sau pagube, în urma loviturii inamicului asupra infrastructurii din Karlovka.

În aceeași zi, armata rusă a lansat un alt atac cu rachete în regiunea Poltava, dar sistemul de apărare antiaeriană ucrainean a răspuns și racheta a fost doborâtă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel