Arbitru român la un meci de Europa league

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Meciul dintre Lazio şi RB Salzburg, din Europa League, va avea la centru un arbitru din România.

O brigadă de arbitri din România, cu Ovidiu Haţegan la centru, va conduce meciul dintre Lazio Roma şi RB Salzburg, care se va disputa joi, în prima manşă a sferturilor de finală ale Europa League la fotbal, potrivit uefa.com.

Arbitri asistenţi vor fi Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, arbitri adiţionali au fost desemnaţi Istvan Kovacs şi Sebastian Colţescu, iar arbitru de rezervă va fi Radu Ghinguleac. Meciul dintre echipa la care joacă fundaşul român Ştefan Radu şi campioana Austriei se va disputa joi 5 aprilie, de la ora 22,05 (ora României), pe Stadio Olimpico din Roma.

Haţegan (37 ani), care este arbitru FIFA din 2008, a oficiat şi la un meci din optimile Europa League, RB Leipzig - Zenit Sankt Petersburg 2-1, pe 8 martie.

În acest sezon, Haţegan a arbitrat şi în principala competiţie continentală intercluburi: Celtic - Astana 5-0, în play-off, Sporting Lisabona - FC Barcelona 0-1, FC Porto - RB Leipzig 3-1, NK Maribor - Sevilla FC 1-1, în grupe, Bayern Munchen - Beşiktaş 5-0, în optimi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel