Apelul final. Românii din Diaspora VIN în țară de 1 decembrie: Ne vedem cu frații noștri

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Românii din Diaspora au început mobilizarea finală pentru organizarea sosirii în țară de Centenarul Marii Uniri. Sute de mașini vor merge în coloană către granița cu România. Cei care nu au mașini și lucrează în străinătate sunt rugați să contacteze promotorii acestei mișcări pentru a putea fi luați într-un autoturism pentru ca numărul participanților să fie cât mai mare. 

Grupul Diaspora Europeană se mobilizează pentru sosirea de 1 decembrie de la Alba Iulia. Într-o mișcare de solidaritate asemănătoare cu pregătirea protestului din 10 august, românii din străinătate vor intra în coloană pe la vama Borș. Pentru că sunt destule locuri în mașini, cei care vor să meargă la Alba Iulia trebuie să-i contacteze pe promotorii grupului Diaspora Europeană pentru a le fi gasit un loc.

"Centenar #1Decembrie2018 Alba Iulia

Buna ziua, coloana din Londra va pleca Joi 29 Noiembrie seara orele 22:00 din Dover, Marea Britanie. Se va ajunge la orele 17:00 pe 30 Noiembrie in Szolnok, Stația Mall pe E60 unde ne grupăm cu mașinile venite din Spania, Italia, Germania , Luxemburg, Elveția, Belgia , Țările Nordice, Austria...

Cine doreste sa vina si nu are masina, poate sa ne contacteze in Privat sau pe postare pentru ca avem locuri in masini ! La Oradea pe 30 Noiembrie ora 20:00 se alatura masini din tara si nu numai , la fel si la Gilau pe 1 Decembrie ora 5:30-06:00 dimineata la intrarea pe autostradă !

Împreuna coloana va intra in România la orele 20:00 pe vama Borș , vom merge pe ruta Borș - Oradea - Cluj - Aiud - Alba Iulia .

Dimineața la ora 08:00 o sa ajungem la Gara in Alba Iulia unde ne vom întâlni cu frații noștri din România și Basarabia, de acolo vom participa la Marșul Unirii pentru Centenar. 

⚠️ ATENTIE: mergem la sărbătorirea Marii Unirii, NU la PROTEST !!! ⚠️ " este mesajul lui Mario Mocan, de pe grupul Diaspora Europeană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel