Apel emoţionant la 112. O bătrână a sunat şi a spus că nu are ce mânca. Cum au reacţionat poliţiştii

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

O bătrână din Vaslui a sunat la 112 și a spus că abia a fost externată din spital și nu are nimic de mâncare în casă. Polițiștii din orașul vasluian Murgeni s-au mobilizat și au ajutat-o pe „Bunica Maria” cumpărându-i mai multe alimente, anunță, sâmbătă, IPJ Vaslui.

„Astăzi, în Sâmbăta Mare, ultima zi din Postul Paștelui, polițiștii din orașul Murgeni au făcut cinste uniformei pe care o îmbracă, ajutând o bătrână de 73 de ani, din Epureni, județul Vaslui”, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, potrivit Mediafax.

Sâmbătă, în jurul orei 12.00, bunica Maria a sunat la 112 și a cerut ajutorul autorităților: „Sunt singură, nu am familie, sunt abia ieșită din spital și nu mai am ce mânca!”.

„Întrucât în această perioadă dificilă, cei în etate sunt și cei mai afectați, polițiștii au facut un gest de omenie, cumparându-i bătrânei diverse alimente, încercând astfel să îi facă acesteia sărbătorile mai frumoase. A strâns fiecare cât a putut, au mers la magazin și au cumpărat pentru bătrână alimente (orez, ulei, făina, fructe, legume, conserve, cozonaci, pâine, carne și ouă)”, anunță sursa menționată.

Ionuț, un tânăr agent de la ordine publică, a fost desemnat să-i ofere batrânei alimentele necesare, alături de urări de sănătate și fericire.

„Emoționată de gestul polițiștilor, bunica Maria le-a mulțumit acestora pentru bunăvoința lor și le-a transmis, la rândul ei, urări de sănătate, noroc și putere de muncă”, conchide sursa citată.

[!'citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel