Surpriză. Cine îi recomandă cartea europarlamentarului Gheorghe Falcă

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Cartea europarlamentarului Gheorghe Falcă este recomndată de unul dintre colegii din conducerea PNL:

Europarlamentarul liberal Gheorghe Falcă şi-a lansat, sâmbătă, volumul "Curajul de a prinde o stea căzătoare", apărut la Editura Curtea Veche, o carte de însemnări politice, care dezvăluie modul în care gândeşte autorul, un om politic de dreapta.

"E o carte de însemnări politice, plecată din modul în care m-am manifestat în 2013, în care cititorul descoperă modul în care un om politic de dreapta gândeşte, o combinaţie de creştin-democraţie cu ceea ce înseamnă societatea liberală, o anumită gândire a ceea ce înseamnă astăzi naţiunile în interiorul Uniunii Europene", a declarat Falcă, cu acest prilej.


În cuvânt înainte, liderul liberal Rareş Bogdan scrie că volumul "Curajul de a prinde o stea căzătoare" cuprinde câteva cugetări care sintetizează proiectul de ţară, situat deasupra ideologiilor şi conjuncturilor: binele comunităţilor.

"Şi nu doar pentru că domnul Falcă a fost atâţia ani un primar de succes! Ci pentru că a priceput, probabil din interacţiunea cu aşteptările oamenilor, că viitorul omenirii se bazează pe succesul comunităţilor, îngemănat în proiecte naţionale care converg într-o orchestră internaţională diversă, dar unită", spune Rareş Bogdan.

citeste si

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel