BOMBĂ. Cozmin Gușă anunță PARTIDUL REALITATEA

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Cozmin Gușă, patronul Realitatea TV, a declarat la pentru Ziua News  că se gândește să înființeze Partidul Realitatea.

”Da, chiar m-am referit la această posibilitate, ca anumiți colegi de-ai mei să candideze în alegerile care vin”,  a declarat Cozmin Gușă.

Da, chiar m-am referit la această posibilitate, ca anumiți colegi de-ai mei să candideze în alegerile care vin, tocmai pentru că oamenii ne blochează mediatic acolo unde vrem noi să acționăm, noi vrem să acționăm în slujba cetățeanului, într-o interacțiune cu politicul, numai că politicul nu mai acceptă această interacțiune, nu dorește să răspundă în fața telespectatorilor și a cetățenilor României referitor la faptele pe care le comit politicienii pe durata mandatului: în campaniile electorale mituiesc presă care se lasă mituită, presa locală a fost distrusă de fapt, și mai trec o campanie tot în detrimentul cetățenilor. Acest partid pe care dacă ar fi să-l numim "Realitatea", nu ar fi votat doar de către fanii noștri care ar fi câteva milioane numai aici, dar și în diaspora, ci ar fi votat, și candidații săi ar fi votați, de către toți cei care își doresc libertate de exprimare și își doresc nu numai să se mimeze democrația ci și să existe un exercițiu democratic în care, repet, politicienii răspund la apelul cetățenilor care fac acest apel prin intermediul mass-media”, a spus Gușă .

”Cozmin lider. Nu se pune problema. Eu pot să fiu un lider informal pentru că sunt mai în vârstă, probabil, decât mulți dintre colegii mei care s-ar încumeta la un asemenea joc politic și care mi-au spus de ceva vreme că, într-adevăr, ne mai suportând acest gen de nedreptăți ar vrea să între în arenă și altfel, pentru că vedem doar cu mass-media putem să facem puține lucruri, și doar din când în când, și bineînțeles că asta ne nemulțumește. În schimb, nu există nicio îndoială că pot să-i sprijin pe fiecare dintre ei cu expertiza pe care o am, atât de fost politician, cât și de consultant”, spune Cozmin Gușă.

”Partid din popor. Da, dar din poporul responsabil, din acel popor plătitor de taxe, nemulțumit că aceste taxe sunt devalizate, nemulțumit de modul habotnic în care se face asistență socială în România, aparent și clar, doar din motive de mită electorală, acel popor ne interesează pe noi și probabil că acel popor, și acea parte din poporul român este interesată de un posibil demers al nostru. În concluzie, ceea ce am spus aseară rămâne în picioare și dacă ei vor să ne gonească de pe televiziune, și vor face tot ce le stă în putere prin complicitatea tuturor, atenție!, pentru că nimeni din opoziție n-a apărat presă liberă, pentru că nu le convine, nici Klaus Iohannis, din păcate, n-a făcut niciun demers, deși ar avea această datorie, și este marea dezamăgire despre care putem vorbi astăzi, mai ales cei care urmăresc Realitatea TV, așa ceva este posibil și necesar, repet, în condițiile în care nu ne lasă să ne desfășurăm activitatea corespunzător în zona mass-media, putem să luăm în calcul și luăm în calcul să intrăm în arena politică și nu e vorba aici doar de oameni de la Realitatea ci de un proiect care se poate dezvolta foarte ușor. Și mai spun un lucru: eu în calitate de șef de campanie sau de consultant politic n-am pierdut nicio campanie până în acest moment în peste zece ani de activitate, paisprezece chiar, în această zona, nici în România, nici în Moldova, nici în alte țări, inclusiv de pe alte continente unde am condus campanii electorale. Așa că sunt bine pregătit pentru a coordona o astfel de mișcare care să se opună acestor excese habotnice din partea unor refuzați, unor repetenți, după cum am spus și în intervenția din emisiunea lui Tavi Hoandră”, asigură Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel