Anglia. O fetiță și-a pierdut viața, spulberată de un șofer beat. Un martor al tragediei i-a învelit trupul cu un halat

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

O fetiță de 10 ani din Manchester a murit, după ce un șofer aflat sub influența alcoolului, a spulberat-o pe cea mică. Ulterior, acesta a lovit și un stâlp de iluminat.

 

Fetița de 10 ani se îndrepta spre un magazin cu cea mai bună prietenă a ei, sâmbătă, în jurul orei 17:00, când ambele au fost lovite de un Land Rover Discovery roșu.

După ce mașina i-a lovit pe cei doi copii pe Coleridge Road din Oldham, Manchester, s-a ciocnit cu un stâlp de iluminat, a declarat poliția.

Într-o postare pe Facebook, mama fetei a declarat: "Din păcate, fetița mea și-a pierdut viața" și a spus mai târziu prietenilor că a simțit că "a fost un vis urât".

O vecină a declarat că le-a înfășurat pe cele două fete în halate de casă, în timp ce zăceau rănite pe șosea, pentru a le ține de cald în timp ce medicii încercau să le salveze.

Familia fetiței și cea mai bună prietenă a ei, care era cu ea în acel moment, au inima frântă. Vecinii familiei au adus, de asemenea, un omagiu copilului a cărei viață a fost distrusă de un șofer care s-a urcat beat la volan.

 

Fetiță, ucisă de un șofer beat

 

Poliția din Greater Manchester a declarat că celălalt copil, a cărui vârstă nu a fost dezvăluită, a fost dus la spital cu o rană la gleznă și la cap. Ea rămâne în spital, dar se află într-o stare stabilă.

Poliția a confirmat că un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost arestat sub suspiciunea că ar fi provocat moartea prin conducere sub influența alcoolului.

Sergentul Matthew Waggett, din cadrul GMP, a declarat: "A fost un accident grav. Gândurile noastre sunt alături de familia fetiței în aceste momente inimaginabil de dificile. Am arestat deja un bărbat și continuăm investigația noastră în timp ce lucrăm pentru a stabili toate circumstanțele acestei coliziuni", a declarat acesta.

De asemenea, un purtător de cuvânt al forțelor de ordine a declarat "Poliția a fost chemată să raporteze o coliziune pe Coleridge Road, Oldham, între un Land Rover Discovery roșu și doi copii. În urma coliziunii, mașina a intrat apoi în coliziune cu un stâlp de iluminat.

Serviciile de urgență au intervenit și o fetiță de 10 ani a fost transportată la spital cu răni grave unde, în ciuda eforturilor depuse de personalul spitalului, a murit din păcate la scurt timp după aceea.

Celălalt copil a fost dus la spital cu o rană la gleznă și la cap, unde rămâne în stare stabilă", a declarat purtătorul de cuvânt.

Detectivii au lansat un apel și îndeamnă pe oricine are informații sau a fost prezent în zonă în timpul sau înainte de coliziune să ia legătura cu ei, informează The Sun.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel