Anglia. Aventura unui ROMÂN, demnă de un film de COMEDIE. A ajuns în închisoare

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un român a avut parte de o aventură demnă de filme de comedie.  A ajuns vineri în Anglia, a furat sîmbătă, iar luni a fost ocndamnat la 16 săptămâni de închisoare. Acesta avea și o metodă aparte de a fura, dar se pare că nu a fost prea eficientă pentru că a fost descoperit imediat de oamenii legii. 

Cazul românului a ajuns să facă ocolul tabloidelor din Marea Britanie. Leonard Tudor, un tânăr de 20 de ani, a juns în UK vineri. Nu a stat să cunoască orașul sau să facă plimbări romantice prin zonă, ci a trecut direct la fapte. Acesta trebuie să se întâlnească cu o altă persoană.

A doua zi a fost prins în timp ce încerca să fure mai multe bunuri în valoare de 508 lire sterline de la un magazin din Nottingham. Se pare că romînul folosea o geantă special creată pentru a bloca semnalul dispozitivelor de securitate ale produselor din magazin. A fost prins imediat, iar luni a ajuns în fața judecătorilor.

Tânărul român are acasă, în România, un copil în vârstă de un an. Acesta a fost condamnat la 16 săptămâni și își ispășește pedeapsa într-o instituție pentru infractorii tineri. 

"La audiere, inculpatul a spus că a aterizat în țară cu o zi înainte. A mers la o adresă în Doncaster pentru a găsi de lucru. A fost abordat de un alt român pe care nu-l cunoaște. I s-a sugerat să meargă în Nottingham să fure dintr-un magazin și a recunoscut că a furat acele produse din magazin." a declarat procurorul Sanjay Jerath.

Românul și-a recunoscut fapta și spune că nu vrea să se întoarcă în România după ce va fi eliberat, potrivit Daily Mail. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel