Angajații Federației de Judo primesc MESAJE de AMENINȚARE după o campanie împotriva lor

Narcis Popa |
Data publicării:

Angajații Federației Române de Judo primesc amenințări după o serie de articole publicate într-un cotidian național de sport despre care Cozmin Gușă spune că reprezintă o campanie de defăimare a antrenorilor din acest sport. 

Iată unul dintre mesajele de ameninţare primite de angajaţii Federaţiei Române de Judo:

"Dacă se dovedesc a fi reale acuzaţiile copilelor, o să ştergem cu voi pe jos şi o să vă smulgem unghiile din carne, criminalilor! Noaptea, în loc închis, să nu vă audă nimeni. Vă rupem dinţii, cu tot cu centurile voastre de bătăuşi jegoşi. Vedem noi"

Angajaţii Federaţiei Române de Judo au depus o plângere la Poliţie, în urma acestor ameninţări.

Eduard Zgorcea, inspector de specialite departamentul internaţional la Federaţia Română de Judo, a vorbit la Realitatea TV despre ameninţările primite.

"Am fost sunaţi pe telefonul fix al Federaţiei Române de Judo, ni se cerea să se vorbească cu domnul profesor Florin Bercean, într-un mod destul de agresiv, jignitor. L-am rugat pe cel care a sunat să se prezinte, să vorbească frumos, dar sub niciun chip nu a vrut, motiv pentru care am fost nevoit să îi închid telefonul. Iar în timpul competiţiei de la Bucureşti, în timpul Campionatului European, am primit un mesaj pe mailul oficial al Federaţiei, mail la care au acces şi colegii mei, unde eram ameninţaţi că ne vor aştepta noaptea, să ne smulgă unghiile, să ne scoată dinţii, în loc închis unde nimeni să nu ne audă. Motiv pentru care am luat decizia de a depune o plângere penală, decizie pe care am pus-o astăzi în practică. Motivul pentru care am primit aceste ameninţări cred că e legat de o campanie dusă de un trust de presă în care sunt prezentate anumite aspecte din judo-ul românesc", a spus Zgorcea.

Despre campania lansată împotriva Federației Române de Judo a vorbit recent și președintele acesteia, Cozmin Gușă.

"Cătălin Tolontan încearcă să defăimeze antrenorii și sportivii care au adus României nenumărate medalii la competițiile naționale și internaționale", a declarat Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel